Bliv klar til campingsæsonen

By:

Bliv klar til campingsæsonen

Her i Danmark har vi stor hang til det ægte campingliv. Her snakker jeg om campingvogn, en god grill, og hygge til solen er gået ned. Så kan man rigtigt sidde og nyde hinandens samvær i mens man eftertænksomt får lov at holde ferie i rolige omgivelser. Om dagen går turen til stranden, til byen eller bare til poolen – og kolde øl, det er der naturligvis både til frokost og aften, hvis man har lyst. Dét er ferie, når det er bedst. Afslapning, og ingen grund til bekymringer lige i dét øjeblik.

 

Det lyder måske lidt drømmende, men det er også tilladt, når man tænker frem mod ferierne. I hvert fald er det sådan, at jeg selv forestiller mig vores ferier med familien. Men jeg ved også, at drømmen kun går i opfyldelse, hvis vi tager afsted med udstyret i orden. Så har du dit udstyr på plads?

 

Et nyt fortelt; til dine behov

Udover selve campingvognen, og naturligvis de mange brætspil, som medbringes, så er der i særdeleshed ét stykke udstyr, som man helst ikke bør blive træt af, og som gerne skulle dække ens behov. Det er forteltet. For det er i forteltet at bøffen og vinen nydes, det er her man sidder med gæsterne til langt ud på aftenen, og det er der, man opholder sig. Så er dit fortelt godt nok?

 

Der findes mange former for fortelte, som dækker forskellige behov. Nogle er stærke og egner sig fastliggere, mens andre har behov for et, som er nemt at slå op på egen hånd. En sådan valgte jeg at købe, fordi vi ofte flytter os rundt, når vi er på camping. Jeg købte et lufttelt, som opfylder mine behov, og som er nemt at slå op og ned igen. Jeg fandt det hos Teltmesteren.dk, hvor de har lufttelte, letvægtstelte og mange andre typer. Hos Teltmesteren.dk har de i øvrigt også de bedste priser, og god service og levering, hvilket også var årsag til, at jeg handlede her.

Posted in: lufttelte