Derfor anvender jeg altid Teltmesteren.dk

By:

Jeg elsker at campere og har camperet i mange år – faktisk hele 30 år efterhånden. Derfor kan man med god grund kalde mig en garvet camping-entusiast. Af denne grund går jeg meget op i campingudstyr, da det rigtige udstyr giver en bedre fornøjelse på campingturen. Især finder jeg det vigtigt, at forteltet er i topkvalitet, brugbart og let at anvende. Når tiden er inde til at udskifte mit fortelt, klikker jeg altid ind på Teltmesteren.dk, da denne leverandør har et fantastisk udvalg. Jeg er specielt vild med det store udvalg af Walker fortelte, da man aldrig går galt i byen med et fortelt fra Walker.  

 

Walker Atrium 300 er mit seneste køb

I år var det tid til at udskifte mit gamle fortelt, da der er kommet en del nye fortelte på markedet. Dette betyder, at de nye telte ofte er i bedre kvalitet samt har nye og forbedrede funktioner. Jeg faldt over Walker Atrium 300 og måtte med det samme købe dette fortelt. Dybden er 300 cm, hvilket giver masser af plads til mig og min familie. Der er ekstra mange vinduer, og dette gør det særdeles behageligt at opholde sig i forteltet i mange timer i løbet af dagen, da der kommer meget naturligt lys ind. Dog er det bedste ved forteltet, at det er muligt selv at vælge, hvor døren skal placeres. Dette finder jeg yderst velfungerende, og på denne måde er det også muligt at skabe forandringer og justeringer fra campingtur til campingtur. Ligeledes er der gode udluftningsmuligheder i teltet, da der både er udluftning i fronten samt i en af siderne. Alt i alt er dette et perfekt fortelt, som min familie og jeg nyder særdeles godt af.

 

Vi valgte som sagt at købe forteltet hos Teltmesteren.dk, og her fik vi en fordelagtig pris. Teltmesteren.dk er nemlig det billigste i Danmark, da de har prisgaranti på alle deres produkter. Ydermere var servicen god, og vi fik leveret vores nye fortelt i perfekt stand.