Derfor er et godt fortelt meget vigtigt

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du, ligesom jeg, har spenderet ganske mange penge og ganske meget tid på din campingvogn, så er du sikkert godt klar over, hvorfor og i hvor høj grad et ordenligt fortelt er vigtigt.

 

For ens fortelt fungerer både som stuen, hvor man fordriver tiden med familien og vennerne. Men det er også spisestuen, hvor grillens mirakler nydes, ligesom at det også er forteltet, som de forbipasserende får øje på først. Så vigtigheden er ikke til at tage fejl af.

 

Grunden til, at jeg har behov for at minde jer alle om dette, er, at jeg netop selv har været ude og shoppe nyt fortelt. Jeg var simpelthen så træt af udseendet på vores gamle fortelt, og jeg følte at man burde kunne få noget i pænere farver, som var lettere at holde rent, og som havde et langt bedre lysfald.

 

Det havde jeg så sandeligt ret i, og hvis du skulle være interesseret, så faldt valget på et fortelt fra Walker. Det blev købt hos Teltmesteren, som jeg havde fået anbefalet, blandt andet på grund af deres gode priser, men også fordi jeg kun har hørt godt om både service, kvalitet og deres levering.

 

Mit nye fortelt

Netop fordi jeg er så begejstret for mit nye fortelt, som allerede har været i brug, så føler jeg også, at det er min pligt at informere om, hvad der er godt ved det. For jeg synes i hvert fald, at de kriterier, som jeg havde, er blevet opfyldt.

 

Først og fremmest kiggede jeg efter lysindfaldet og muligheden for at lufte ud. Dette afgøres naturligvis af, at der er rigeligt med vinduer. Så langt så godt. Derudover kiggede jeg også efter, hvor nemt det er at sætte op og pille ned. Her har mit nye Walker-fortelt eksempelvis noget, som de kalder Easy Powergrip samt et såkaldt Easy-Setup-system. Det fungerer for mig, da jeg på den måde kan komme til at slappe af hurtigst muligt.