Et nyt fortelt er rigtig lækkert

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Min mand og jeg er campister med stort C, vi ved godt at camping og lidt old school, måske endda kikset, men vi elsker det simpelthen. Vi bor på én campingplads hele sæsonen, men vi skifter mellem forskellige campingpladser i Danmark år efter år. Vi prøver så vidt muligt at finde en god campingplads, som ikke ligger for langt væk fra vores arbejdspladser, så vi egentlig kan bo på campingpladsen hele sommerferien. Det er ikke fordi vi ikke kan lidt vores hus, men der er for det meste bare sådan et dejligt fællesskab mellem fastlæggerne på sådan en campingplads.

Hvert forår når vi kommer frem og får parkeret campingvognen, går jeg altid i gang med pynte op i forteltet og gøre det hyggeligt, så det er rart at være der. Vi kan rigtig godt lide at få et glas rødvin i forteltet om aftenen, nogle gange bare os to, men andre gange sammen med nogle af de andre fastlæggere. Derfor kan jeg godt lide at hænge lyskæder, og have petroleumslamper hængt op, så man får et rigtigt hyggelys i forteltet. Det er altid mit yndlings ritual at pynte forteltet op når vi kommer frem, og det bliver altid super hyggeligt.

Forteltet er super vigtigt for os, og det er rigtig vigtigt for os at det er af god kvalitet. Vi går altid efter Doréma fortelte, fordi vi har rigtig god erfaring med præcis det mærke. De sidste par gange vi har skiftet forteltet ud har vi handlet på http://www.teltmesteren.dk/fortelte/ der har nogle kanon gode priser på Doréma forteltene. Vi får altid en kanon god service når vi handler der, og Teltmesteren selv er altid klar til at give råd og vejledning om hvilket fortelt man skal vælge. Jeg vil helt klar anbefale andre campister at købe deres næste fortelt der.

 

Posted in: fortelt