Få mest muligt ud af dit fortelt

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du er en af de mange danskere, der elsker at campere, og er en af de campister, der elsker at rejse meget rundt og derfor ikke er det samme sted særlig lang tid ad gangen, skal du tænke grundigt over dit valg af fortelt. Dit valg af fortelt kan nemlig komme til at betyde meget for, hvor stor en succes din ferie bliver.

Vælg det rigtige

Når du skal vælge dit fortelt, er det vigtigt, at du ikke bare tager det første og det bedste, du lige ser. Der er nemlig stor forskel på fortelte, og er du en af dem, der flytter sig meget, skal du ikke vælge det helt klassiske fortelt. Det klassiske fortelt er nemlig besværligt at stille op og tage ned igen, og derfor er det også meget tidskrævende, hvilket er ret irriterende, når du ikke bliver det samme sted mere end et par dage ad gangen. I stedet for det klassiske fortelt bør du vælge et oppusteligt telt. Dette er nemlig bygget til campister, der skifter beliggenhed ofte, og det er derfor en del lettere at håndtere. Hvis det gøres rigtigt, tager det kun få minutter at tage op og pille ned.

Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at et oppusteligt telt ikke er lige så holdbart som det klassiske telt – hvilket ikke gør noget, når man flytter ofte – men hvis du ønsker, at der alligevel skal være en vis holdbarhed over det, skal du vælge et telt med et vandsøjletryk på 4000.

Køb dit nye telt hos teltmesteren

Hvis du ønsker den bedst mulige kvalitet, når du køber et oppusteligt telt, skal du vælge at købe det hos teltmesteren, da de handler med Hollands to største teltproducenter, Doréma og Walker, som begge to går meget op i kvalitet og håndterbarhed. En anden god grund til at handle hos teltmesteren er, at de har en fantastisk service, som er helt i top. For det første står de altid klar ved telefonen. Du kan derfor altid ringe ind til dem, hvis du ønsker hjælp eller bare har et spørgsmål. Deres priser er desuden helt fantastiske, og leveringstiden lige så, da det kun tager 3-5 arbejdsdage, før du har dit telt hos dig. Se deres store og lækre udvalg på http://www.teltmesteren.dk/.