Find det rette fortelt

By:

Find det rette fortelt

Selvom det måske kan lyde ret simpelt at skulle vælge og finde et nyt fortelt til din campingvogn, så vil jeg ikke just beskrive det med dét ord. Tværtimod så er der faktisk en del ting at tage højde for. Dem snakker jeg lidt om her.

 

Den rette type

Først og fremmest så skal forteltet være den rette type, således at det passer til den måde, du bruger teltet på. Nogle fortelte er designet til campingvogne, andre til autocampere, mens der naturligvis også er lavet fortelte specifikt til fastliggere. Sørg derfor for at vælge det telt, som passer til den måde, som du camperer på.

 

De rette mål

Når du har fundet et telt, som passer til dine behov, så er det vigtigt at finde den rette størrelse også. Din vogn har et såkaldt A-mål, hvilket definerer omløbet på din vogn, som man bruger til at udregne den korrekte og mest optimale størrelse på det telt, som du er ved at købe. Alt dette står i din campingvogns datablad, ligesom der også står, hvad A-målet er, hvis du klodser din vogn op.

 

Det rette udseende

En sidste og lidt mindre teknisk faktor er, at forteltet naturligvis også skal have det rette udseende. Husk på, at forteltet er det første, forbipasserende og gæster retter øjnene mod, når de kommer gående forbi din plads. Så naturligvis skal forteltet se indbydende, rent og nyt ud – ligesom det også skal passe til din campingvogns farver og udtryk.

 

Du kan finde det helt rette fortelt her hos Teltmesteren.dk, hvor udvalget er stort. Så der finder du med garanti noget for dig. Lad dig i øvrigt ikke afskrække af, at det er en webshop. Teltmesteren.dk er nemlig kendt for overordentlig god kunderådgivning, fordi de er klar over, hvor vigtigt det er at have det rette fortelt. I øvrigt så har de også helt og aldeles konkurrencedygtige priser.

Posted in: fortelte