Fortelt og campingvogn skal passe sammen

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Som erfaren campist kan jeg kun anbefale, at man er opmærksom og har undersøgt sagen grundigt, når man skal ud og anskaffe sig et fortelt til sin campingvogn. Når man skal vælge fortelt, er det nemlig vigtigt, at man vælger et, der passer til ens behov, og et, der passer til campingvognen. Desværre er der ofte folk, der lave den fejl ikke at undersøge, hvad der kan bruges, og hvad der ikke kan bruges til ens campingvogn, og så ender man med et ubrugeligt fortelt.

Vælg efter behov

Først og fremmest vil jeg mene, at det er vigtigt, at du ser på, hvilket behov du har, når du skal købe fortelt. Jeg har selv et af de større fortelte, da jeg er glad for at tage på ture med familien eller vennerne, og det er derfor lækkert med lidt ekstra plads at bevæge sig på.

Det kan sagtens være, at du ikke synes, at du har brug for så meget plads, når du camperer. Hvis I kun er to, der camperer sammen, er der f.eks. ingen grund til, at du køber den helt store model.

Du skal altså gøre op med dig selv, hvilke behov du har i forbindelse med camping og så vælge fortelt herudfra.

Det skal passe sammen

For det andet er det utrolig vigtigt, at du finder et fortelt, der passer til din campingvogn. Jeg har oplevet mange mennesker begå den fejl, at de ikke har undersøgt, om det fortelt, de nu har købt, passer til deres campingvogn. Tilbage i sin tid da jeg skulle købe fortelt, valgte jeg at spørge sælgeren til råds, hvilket betalte sig i sidste ende. Mit råd til dig er, at du bør tjekke op på din campingvogns model, og hernæst bør du spørge personalet til råds.

Teltmesteren har det hele

Jeg foretrækker at købe mit campingudstyr hos teltmesteren, da de har et stort udvalg af bl.a. fortelte, og så er de desuden altid klar til at hjælpe, hvis man er i tvivl om sit køb. Alle deres fortelte er af høj kvalitet og bliver produceret af enten Doréma eller Walker, som er Hollands største producenter. Teltmesterens priser er super gode, og du får meget for pengene, når du handler her. Teltmesteren har altid levet op til mine krav, og jeg er kræsen, når det gælder mit udstyr.               

Posted in: fortelt