Gode online-priser på villatelte for hele familien

By:

I sommerferien var min familie og jeg afsted på en skøn campingferie i Danmark. Vi havde et stort villatelt med, hvor der var god plads til os alle fire. Det er vigtigt for os, at det er rummeligt nok til, at vi alle både kan sove og opholde os i det, uden at det bliver for trangt. Derfor har vi investeret i modellen Walker Galaxy, som er et 5-personers kuppeltelt af rigtig god kvalitet, der er fremstillet af Ristop. Vi havde ikke på forhånd besluttet os for, hvilken type villatelt det skulle være, men vi søgte på nettet og fandt Teltmesteren.dk, som tilbyder et udvalg af kvalitetstelte til favorable priser. Vi endte derfor med at få et rigtig godt telt til en supergod pris.

Villatelte til alle størrelser familier

Leder I også efter et godt villatelt, kan jeg derfor anbefale Teltmesteren.dk, som er førende på markedet og har 15 års erfaring med at forhandle kvalitetstelte, og fordi der ikke er nogen mellemmand, fås de til en favorabel pris. I sortimentet finder I flere størrelser af villatelte, som passer til forskellige behov. Hvis I f.eks. skal afsted på en ferie 2-3 personer, så kan I få modellen Walker Explorer i to størrelser på henholdsvis 190 cm og 230 cm i åndbar Ripstop. Er I en større familie eller vennegruppe, som skal af sted, så finder I den eksklusive model Walker Neptune med plads til op til 6 personer. Teltet har stænger af aluminium med farvemarkering, Easy-Pocket barduner og teltbunden er lavet af Oxford-polyester.

Kompetent rådgivning og tryg handel

Hos Teltmesteren.dk får I kompetent rådgivning i forbindelse med køb af telt, og der er mere end to års garanti. Det er nemt og trygt at handle i deres webshop, og hvis I gerne vil opdele jeres betaling i flere månedsrater, så tilbyder de rentefri finansiering. Køber I for mere end 1000 kroner, får I fri fragt, og leveringen foregår hurtigt til jeres adresse.

Posted in: villatelte