Gør campingferien noget særligt med et letvægtstelt

By:

Teltmesteren. Det måtte bestemt være et navn, der forpligtede, så jeg kiggede ind på deres hjemmeside for at undersøge det nærmere. De lever bestemt op til navnet, for der er alle slags telte, du kan drømme om, til priser der nærmest ligner et brandudsalg. De havde også telte til campingvogne, nemlig letvægtstelte. Perfekt, for det var det, jeg manglede til vores. 

Havde set mange af dem 

Jeg har set flere og flere, der har telte, der kan monteres på deres campingvogne og dermed skabe mere plads og liv udendørs. Jeg syntes, det var smart, og vi skulle da også have sådan et til når vi kører rundt. Vi er ikke fastliggertyperne, vi vil se lidt forskelligt og gerne indenfor landets grænser. Danmark er smukt om sommeren, men myg og lidt regn er også forventeligt, og her ville et letvægtstelt kunne gøre hele forskellen for os. Jeg kunne se min kone og jeg sidde der i regnvejr eller om aftenen, når det begynder at blive køligt, men det ikke helt er tid til at gå i seng endnu. Jeg ville samtidig have et, der var let at bruge, for når det skal slås op og tages ned ofte, så skal det nemt, ellers så bliver det ikke gjort. Det er jo ferie.

Kun det bedste er godt nok 

Jeg går ikke ned på hverken kvalitet eller udstyr, så kun det bedste er godt nok. Den kvalitet, jeg fandt hos teltmesteren.dk levede op til mine krav, og jeg valgte derfor et Doréma Mistral XL All Season, så der var plads nok, og så vi kunne bruge det uanset vejret. Med den danske sommer, så gik der ikke længe, før det stod sin første prøve. Der gik heller ikke læge, før vi på det nærmeste havde en hel campingplads inde i teltet, for vores var tørt i modsætning til de fleste andres. Jeg har ikke på nogen måde fortrudt, at jeg handlede hos teltmesteren.dk, hverken når det kommer til pris eller kvalitet, og heller ikke med deres lynhurtige levering.

Posted in: lufttelte