Køb fortelt hos Teltmesteren.dk

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Som nybagt campist var jeg ikke helt klar over hvad det frie campingliv egentlig indebar i forhold til camping udstyr, planlægning af tur osv. Jeg tænkte, hvem har dog brug for et fortelt til tusindvis af kroner – jeg tager da bare min kvadratiske havepavillon med og slår op uden for vognen, og så kan jeg sidde der i ro og mag og grine af alle dem der har brugt formuer på alt muligt camping gear man slet ikke har brug for! I min verden ville pavillonen sagtens kunne holde mine sko tørre om natten, og ville også være velegnet til at sidde under og nyde den stille sommerregn i stedet for at skulle lumre inde i campingvognen.

Den drøm brast efter to nætter. Første nat gik sådan set udmærket – det holdt tørt, og blæste kun minimalt, så ud over det, at mine støvler varvæltet, var der ingen knaster. Men natten efter blæste det op – og så kom regnen! I nattens mulm og mørke blæste mit improviserede fortelt simpelt hen væk, og jeg stod tilbage med sjask våde støvler – og en havepavillion fattigere. Det var ikke så meget mig, der grinede den morgen …

Efter denne oplevelse besluttede jeg, at det nok ikke var umagen værd at forsøge at spare penge på et fortelt. Det er alt for kedeligt at sidde i vognen når det regner, især når man er tvunget til at sidde der i selskab med sure gummisko, våde støvler og fugtigt tøj. Der må og skal være et fortelt, hvor man kan stille disse ting – og det kræver, at det på én gang er veludluftet og vandtæt, så der ikke dannes kondens, og så vand ikke trænger ind udefra. Samtidig skal det slutte tæt til campingvognen og have et effektivt myggenet, så man ikke får en grim overraskelse (jeg har mere end én gang fået spoleret en sommerferie på grund af flåtbid).

Hos Teltmesteren.dk gik jeg på opdagelse i det store udvalg af telte, som alle er utroligt billige i forhold til den høje kvalitet. Mit fortelt blev leveret til døren ganske få dage efter bestilling, og nu er mine campingferier helt efter bogen. Faktisk er jeg begyndt at sove i mit fortelt fra Teltmesteren.dk, da det faktisk er bedre ventileret end selve campingvognen – så vågner jeg frisk og veludhvilet!

Posted in: fortelt

Køb fortelt hos Teltmesteren.dk

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du, som jeg, er vild med camping, ved du også, at det er utrolig vigtigt at have campingudstyret i orden FØR man begiver sig ud på vejene – det er så ærgerligt at skulle bruge tid og kræfter på at skulle erstatte et ødelagt fortelt eller reparere kablerne til baglyset på campingvognen, når først man er af sted. Derfor er det vigtigt at gennemteste alt udstyr i ugen op til afgang. Ellers bliver turen let ødelagt af uheld, man kunne have forudset.

 

Jeg plejer at starte med at få campingvognen set igennem for rust, skader og andet, som kunne komme i vejen for den perfekte campingferie. Den står jo stille hele vineren, i modsætning til min bil, som jeg bruger hver dag. Der kan godt opstår tæringsskader på campingvognen selvom den står i garage eller i carport og er dækket behørigt til.

 

Når campingvognen er tjekket, og jeg har konstateret at alt er i orden, kommer turen til ekstraudstyret – herunder forteltet. Selvom jeg er meget omhyggelig med at lufte teltet og opbevare det tørt, er der desværre ingen garanti for, at der ikke kan være skader. Og sidste år var mit fortelt udheldigvis ramt af fugtskade, plus at der var en flænge i den ene side, som det var lykkedes mig at overse – den var muligvis opstået under nedtagning. Men bedre at opdage det før man tager af sted igen …

 

Jeg måtte ud og investere i et nyt fortelt, og da en ven anbefalede webshoppen hos Teltmesteren.dk blev jeg nysgerrig. Jeg gik straks på nettet og blev i første omgan meget overrasket over, at Teltmesteren.dk kunne tilbyde så mange kvalitets letvægtstelte til så lav en pris. Jeg besluttede mig for et telt, der så ud til at passe perfekt til min model campingvogn. Det ankom få dage efter, og ganske rigtigt: Det passede perfekt! Og jeg er ovenud tilfreds med såvel kvalitet som service. Mit næste fortelt kommer helt sikkert også fra Teltmester.dk – jeg overvejer faktisk at bestille et ekstra telt til at have liggende til nødstilfælde, selvom jeg tvivler på, at det viser sig nødvendigt!

Posted in: fortelt