Letvægtstelte af høj kvalitet

By:

Når man er weekendcampist, skal man ikke køre med det klassiske fortelt. I stedet skal man vælge et letvægtstelt. Det har nemlig nogle helt særlige egenskaber, som kommer weekendcampisten til gode.

Egenskaber

Letvægtsteltet er meget mere egnet til weekendcampisten eller campisten, som flytter sig meget, end det klassiske fortelt er. Grunden til dette er, at det klassiske fortelt blandt andet er utrolig besværligt og tidskrævende, når det skal stilles op og tages ned igen. Dette er heller ikke en opgave for kun én person. Man kommer nemlig hurtigt til at skulle bruge hjælp, eftersom det er så besværligt. Letvægtsteltet derimod er let at have med at gøre, og så er det utrolig let at stille op og pille ned igen. Faktisk er det så let, at man kan gøre det ene mand på få minutter, hvilket er utrolig gavnligt, når man ikke skal være det samme sted særlig lang tid ad gangen.

Letvægtstelte er ligesom det klassiske fortelt beregnet til at skabe læ og til at udvide pladsen. Dog skal man være opmærksom på, at letvægtstelte er designede med tanke på håndterbarhed, og der går derfor noget af robustheden. Man kan dog styrke sit telt i vind og vejr ved at vælge et letvægtstelt med et vandsøjletryk på 4000. Så kan det nemlig klare en del flere regnbyger.

Køb hos teltmesteren

Hos teltmesteren kan man finde et stort udvalg af letvægtstelte, og er man i tvivl om, hvilket man skal vælge, kan man altid ringe ind til dem, og så står de klar til at guide en på rette vej. Find dit letvægtstelt her. Det samme gælder, hvis man har spørgsmål. Teltmesteren gør nemlig alt for at efterkomme deres kunders interesser og behov.

Alle deres telte er af høj kvalitet, og de bliver alle produceret af de to største hollandske producenter, Doréma og Walker. Derfor er det heller ikke et problem eller spor besværligt, hvis der skulle ske noget med forteltet, for deres systue er i Europa, og det er derfor let og hurtigt at få ordnet.

Teltmesteren går op i høj kvalitet, både når det kommer til telte, men bestemt også når det kommer til service.

Posted in: letvægtstelte