Letvægtstelte fra Teltmesteren.dk

By:

Billig familieferie – ja tak. Overfyldte pools, elendig buffetmad, skrig og skrål dagen lang og direkte udsigt til naboens balkon på det ucharmerende all-inclusive hotel: Nej tak. Det har vi prøvet, og det er både mand og børn og jeg selv enige om, at det gør vi aldrig igen. Det var faktisk sådan, at vi trængte til ferie, da vi kom hjem fra ferie!

 

Andre alternativer er også afprøvet. Vi har prøvet at leje sommerhus i Gilleleje (kedeligt, kedeligt, kedeligt!), taget på cykelferie på Ærø (måske skulle vi have ventet til den yngste havde lært at cykle. Det var hårdere end som så at trille rundt med barnesæde, rygsæk OG cykeltasker. Og da jeg punkterede tredje gang, gav vi op og tog en taxa til færgen) og på bondegårdsferie i Sønderjylland (det gider jeg slet ikke gå i gang med at beskrive).

 

Summen af alle vore erfaringer er, at såvel voksne som børn i vor lille familie er selvstændige og individualistiske mennesker med stor hang og trang til frihed og selvbestemmelse. Så vil besluttede at leje en campingvogn og prøve konceptet af.

 

Det viste sig at være en ubetinget succes. Ungerne er vilde med livet på vejene, mor og far elsker det privatliv, man har i sin vogn, og vi er alle henrykte over den frihed, campistlivet giver os. For slet ikke at tale om, hvor sundt det er for pengepungen!

 

Nu har vi købt egen campingvogn, og i samme omgang kunne vi jo ligeså godt investere i et godt fortelt. Her fandt vi hos Teltmesteren.dk et bredt sortiment af fortelte, som både er billige, solide og funktionelle. Vore børn kan godt lide at sove i vores letvægtstelt, som slutter helt tæt og hverken lader vand eller såkryb slippe ind, samtidig med at det er særdeles veludluftet, så man undgår kondens. Og så sparer vi virkelig penge ved at handle hos Teltmesteren.dk!

Posted in: letvægtstelte

Letvægtstelte fra Teltmesteren.dk

By:

Livet som campist er skønt! Man har sin frihed og kan helt selv vælge, om man vil bruge campingpladser eller ligge i det fri – i de lande, der tillader det, selvfølgelig. Og campingpladser i Europa er meget forskellige: Fra de helt små hyggelige pladser, som kun de færreste kender, til de enorme pladser som ofte samtidig er resorts med hytter og cabins, og som har alt fra supermarkeder til swimming pools og biografer. Jo, camping-tilværelsen byder på mange oplevelser og overraskelser, og i mine øjne er det dét, der gør camping til min og familiens foretrukne ferieform.

 

Hvert forår trækker vi campingvognen af stald og sørger for, at den er grundigt gennemtjekket for fejl og skader. Alt ekstra-udstyr skal ligeledes tjekkes, fra udekøkkenet (trankia, gasgrill, mini-ovn) over udendørs møblementet til det vigtigste: Forteltet.

 

På en regnvejrsdag gør et godt, solidt fortelt virkelig en forskel. Ingen har lyst til at sidde klemt inde i en campingvogn fire mand og vente på, at den silende regn fortager sig – den slags kan jo vare flere timer! Samtidig er forteltet et godt sted at opbevare vådt tøj og støvler, så de ikke spreder fugt i selve vognen. Og om aftenen er det hyggeligt at samles i forteltet, mens duggen falder, og det bliver køligt udenfor.

 

Jeg handler hos http://www.teltmesteren.dk/ fordi jeg her finder de bedste fortelte af høj kvalitet. Udover at være solide, er teltene også lette at have med at gøre – de fylder næsten ingenting i sammenpakket tilstand, og børnene kan selv slå dem op uden hjælp fra de voksne. Jeg har et par forskellige fortelte at skifte imellem alt efter hvor mange vi er af sted, og om vi har planlagt at bo på campingplads eller i fri natur. Hos Teltmesteren.dk er priserne nemlig så lave, at det ikke slår hul i mit budget at købe lidt ekstra ind, så jeg har lidt at vælge imellem!

 

Posted in: letvægtstelte

Letvægtstelte fra teltmesteren.dk

By:

Min kone og jeg har i mange år – faktisk siden vores børn flyttede hjemmefra, den sidste for snart tyve år siden – nydt det frie camping liv i Danmark, Sverige og Nordtyskland hver sommer. Vi sætter pris på udendørstilværelsen, kulturen og hyggen på campingpladserne, og den uformellem tone blandt campister. Vi nyder at møde nye mennesker, og vi holder meget af de gemytlige gensyn mellem gengangerne på de forskellige campingpladser i Europa og Skandinavien år efter år.

 

Vi går meget op i vores udstyr, på den måde forstået, at det ikke må være hverken for dyrt, for besværligt, eller for pladskrævende. Vi går efter kvalitets campingudstyr, både når det kommer til campingvogn, fortelt, og opbevaring. Vi vil dog ikke bruge for meget plads eller energi, og vil gerne begrænse os i forhold til størrelsen på vores campingvogn, da vi trods alt kun er to personer. Derfor er det vigtigt for os, at forteltet ikke fylder for meget – og at det er nemt at have med at gøre for sådan et par gamle gubber som os!

 

Da vi ikke rejser så langt udenfor landets grænse, og udelukkende i sommerhalvåret, har vi ikke brug for et telt, som er super vejrbestandigt og robust – snarere et, som er let, fleksibelt, og ikke fylder det store. Hos teltmesteren.dk fandt vi et rigtig godt udvalg i letvægtstelte og oppustelige telte, som er lige dét vi har brug for. Prisen er helt rigtig i forhold til kvaliteten – alle telte fra teltmesteren.dk er fremstillet af stærke og lette materialer, f.eks. Weathertex Polyester, som fås i forskellige styrkegrader – 2000, 3000 og 4000, hvoraf sidstenævnte kan klare tungere regnbyger end de to første. Alle syninger er tapede, hvilket giver teltet et god tæthed, og alle telte er veludluftede, hvilket sikrer mod kondensvand og fugtskader.

 

Jeg kan på det kraftigste anbefale teltmesteren.dk, hvis du leder efter et solidt letvægtstelt til en god pris. Udvalget er bredt og varieret – der er telte til enhver størrelse campingvogn og de flestes behov. Leveringen klares indenfor få dage, så du behøver ikke være i super god tid, når du skal bestille letvægtstelt til campingferien!

Posted in: letvægtstelte