Letvægtsteltet til en letvægtscampist

By:

Letvægtsteltet til en letvægtscampist

Når de fleste danskere hører ordet campist, så ved jeg, at de forestiller sig typerne, som har en fastliggende plads det samme sted hvert år. Eller måske dem, som kører ned i Sydeuropa til forskellige campingpladser hvert år med familien. Det sande billede er dog en smule anderledes. For der findes også de typer, som camperer i kortere perioder og knapt så intensivt. Disse, inklusiv mig selv, ynder jeg at kalde letvægtscampister.

 

Med letvægtscampist menes der aboslut intet negativt – for jeg anser også mig selv som værende dette. Tværtimod så er det en hjemmebrygget betegnelse for de af os, som typisk camperer som del af weekendture eller forlængede weekends. Til disse behov er det oftest ikke de største udgaver af telte og vogne, som er nødvendigt. Derimod foretrækker jeg i hvert fald selv de lidt nemmere løsninger; eksempelvis et letvægtstelt som fortelt.

 

Det er nemmere at slå op

Netop letvægtstelte er, hvad jeg gerne vil snakke lidt godt om. Jeg har selv erhvervet mig et, og jeg er enormt glad for, at jeg endelig fik købt et. Det er meget nemmere at slå op, i og med at det er lettere i vægten – dermed kan det gøres hurtigt og egenhændigt. Naturligvis kan letvægtsteltene ikke klare helt de samme udfordringer fra naturens side, det vil sige, at blæst og vind kan være hårdt ved det. Men netop til de behov, som jeg har som letvægtscampist, så er det ikke et problem.

 

Personligt købte jeg mit letvægtstelt hos Teltmesteren.dk, hvor jeg fandt et passende fortelt til en favorabel pris. Udvalget var stort, så derfor var jeg også taknemmelig for den kunderådgivning, som Teltmesteren.dk øjensynligt har fokus på, da de kunne assistere med at finde et telt, som dækkede mine behov, og som passede til netop min campingvogn. Det var derfor en super god oplevelse, og derfor synes jeg da også, at de er værd at anbefale.

Posted in: letvægtstelte