Løsning på det evige campingproblem

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Du står på en glødende varm campingplads, der er knastørt og solen står højt på den fuldstændig skyfri himmel. Der er ikke en vind der rører sig på campingpladsen, og solen brænder hårdt i nakken. For tredje gang i løbet af ferien er du ved at pakke forteltet sammen, og det er et tungt og trælst arbejde. Det er simpelthen bare den værste opgave ved campinglivet at pakke det fortelt sammen.

Ovenstående scenarie er sandheden for mange campister der rejser sydpå hver sommer, for at få sol og varme. Men, takket være de moderne lufttelte er dette problem fortid for altid. Teltmesteren forhandler de utroligt smarte luftfortelte som gør udpakning og sammenpakning på campingturen til en leg. Luftforteltene fungerer sådan at der er en luftkanel der render helt langs kanten på teltet, og når du pumper disse luftkanaler op, så popper teltet op og står klar til at blive monteret på campingvognen. Luftforteltene er selvfølgelig lettere, og lavet i et tyndere materiale, for at det er muligt puste op. Det medvirker selvfølgelig også at luftforteltene ikke kan klar så store regnskyl, eller så meget stort, som de ordinære fortelte. Det er selvfølgelig et minus, men heldigvis så tager de moderne luftfortelte ingen tid at pakke sammen, så varsles der storm, ja så kan forteltet hurtigt pakkes sammen, og sættes op igen bagefter.

Du kan finde et stort udvalg af luftfortelte, også selvfølgelig de ordinære fortelte, når du klikker dig ind på Teltmesteren. Her kan du læse meget mere om de forskellige typer og mærker, og finde inspiration til at finde et nyt fortelt. Teltmesteren selv har mange års erfaring med fortelte, og skulle du stå med et spørgsmål, kan du altid ringe eller skrive en mail. Udover den gode service, så får du også altid en super god pris når du handler fortelte hos Teltmesteren.

Posted in: lufttelte