Lufttelte fra Teltmesteren.dk

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Campingtur med hele familien. Tre uger under 12 år i en Opel Astra pakket til bristepunktet med campingudstyr, badetøj, langtidsholdbar mad, bøger, tegneserier, skiftetøj … det lyder som et mareridt, ikke sandt? For mange mennesker gør det, ja. Men ikke for min familie. Vi har altid dyrket camping som vore foretrukne – og eneste – ferieform. Med to ufaglærte lønninger er det nemlig det eneste, der kan blive råd til, hvis vi ikke skal hoppe på charterferiernes discounttilbud og tilbringe vores dyrt optjente ferier ved bakteriebefængte pools med skrigende børn, dårlige restuaranter og hotelværesler fyldt med væggelus. Vi foretrækker at bevare et vist element af selvbestemmelse i vores valg af ferie, og derfor har vi valgt at investere i en god, solid campingvogn og noget campingudstyr af høj kvalitet.

 

Vores børn ved godt, hvordan man opfører sig i en bil i løbet af de mange timer på motor- og landeveje, simpelt hen fordi de er vant til det fra spæde og aldrig har prøvet andet. Og vi voksne kan efterhånden ikke forestille os at holde ferie på andre måder. Vi oplever, at campinglivet giver os en frihed, vi elers ikke ville opleve: Vil vi ud i naturen, kan vi gøre det – vil vi køre hele natten, kan vi gøre det – har vi lyst til at tilbringe lidt længere end den ellers planlagte tid på en campingplads, fordi den viser sig at være virkelig hyggelig, ja, så gør vi da bare det!

 

Den eneste hage ved campinglivet er, at man på intet tidspunkt må gå ned på udstyr – og især et defekt fortelt kan tage livet af enhver god ferie. Derfor handler jeg hos Teltmesteren.dk. Jeg er aldrig blevet skuffet. Lufttelte fra Teltmesteren.dk holder generelt en virkelig høj standard, og jeg kan på det varmeste anbefale webshoppen til alle, der ønsker at berige deres campingferie yderligere.

Posted in: lufttelte