Oppustelige fortelte og weekendture er et perfekt match

By:

Der findes campingvognstelte i mange forskellige afskygninger. Nogle er tilpassede fastliggere og lidt mere varieret vejr, mens andre igen er bedre byggede til korte ture og til at flytte rundt med. Således er der altså telte som passer bedre til nogle former for camping, og andre telte, som passer bedre til andre former for camping. Til de behov, som min familie og jeg har, så er der ingen tvivl om at et letvægtstelt passer bedst til os. Det opfylder netop vores behov, hvilket er det vigtigste, når der køber fortelte.

 

Her i familien plejer vi at kalde os selv for campingentusiaster. Vi tager afsted så ofte vi kan komme afsted med det – ikke bare fordi, at vi udnytter vores ferier, men fordi det er den helt optimale måde at feriere på for os. Der er tid til hinanden, men også plads til at være sig selv. Men ferien bliver kun perfekt, men vi har et telt, som også gør sit.

 

Oppustelige telte er hurtige og nemme at sætte op

Grunden til at et oppusteligt telt dækker netop vores behov er, at det er hurtigt og nemt at sætte op. Idéen med at teltets luftkanaler bliver fyldt med luft gør det ekstremt nemt at sætte op – endda så nemt at ungerne plejer at klare det. Det er således legende let, og det gør det attraktivt at flytte rundt mellem pladser og destinationer som vi har lyst. Dermed er det ligeså perfekt til korte turen – på den måde kan vi sætte fokus over på grill og belysning, mere end vi behøves mase og bakse med forteltet.

 

Det skal i øvrigt siges at vi har handlet vores nye fortelt hos teltmesteren. Her fandt vi et solidt udvalg af telte til gode priser, hvilket gjorde det attraktivt at handle her. Ligeledes var servicen god omkring teltene, så det var nemt og overskueligt at finde det rette telt til os. Du kan se hele deres udvalg her: http://www.teltmesteren.dk/letvaegtstelte/.