Plads til hele familien med et villatelt

By:

Er du i tvivl om, om du skal vælge en campingvogn eller et villatelt? Så er der nogle ting, som du skal vide, som i sidste ende måske vil give dig klarhed. Der er fordele og ulemper ved begge dele, og derfor skal man bare vælg det, der falder mest i ens smag.

Villateltet er den billige løsning

Det er for det første noget billigere at købe et villatelt end at købe en campingvogn. I det lange løb er det også billigst med denne løsning, da det ikke koster noget om året at have et telt liggende. Det gør det til gengæld at have en campingvogn stående, og det kan endda virke meget dyrt, hvis man ikke bruger den adskillige gange i løbet af et år. Pladser til telte er også billigere, end de er til campingvogne.

For det andet er der masser af plads i et villatelt. Nogen gange er der endda mere plads her, end der er i en campingvogn. Dog kan det være noget mere rart at sove i en campingvogn, hvis det blæser og regner. Villatelte er dog meget stabile og kan derfor holde til lidt af hvert. Der er altså rigeligt med plads til hele familien eller vennerne i et villatelt, især fordi der ofte er flere rum i denne type telt. Selvom der er meget plads, kommer man dog tæt på hinanden, når man bor i sådan en anordning.

For det tredje er et villatelt mest egnet til, at man bliver det samme sted i løbet af hele sin tur, da det kan være besværligt og meget tidskrævende at skulle stille teltet op og tage det ned igen få dage senere.

Teltmesteren har det hele

Hvis du er faldet for villateltet, skal du klikke dig ind på teltmesterens hjemmeside. De har nemlig et stort udvalg af villatelte af høj kvalitet og til en fornuftig pris. Du skal desuden ikke betale noget for fragten på dit villatelt, da der er gratis fragt ved køb over 1.000 kr. Udover at du sparer fragten, er leveringstiden virkelig hurtig. Du har nemlig dit telt i løbet af 3-5 hverdage.

Selvom dit valg er faldet på et villatelt, kan det være svært og forvirrende at finde det helt rigtige telt. Heldigvis tilbyder teltmesteren, at du bare kan ringe ind til dem, og så står de klar til at hjælpe dig og svare på spørgsmål.

Posted in: villatelte