Teltet for dig

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Turen gik denne sommer for familien og jeg til Bornholm, hvor den stod på campingferie med friluftsliv, ferie og afslapning på en og samme tid. For at få den fulde følelse af at være i naturen ønskede vi at kombinere vores campingvogn med en ”udestue” og vi undersøgte derfor markedet for letvægtstelte. Her stod det klart at Teltmesteren var en ekspert og kunne hjælpe os med at finde det helt rigtige letvægtstelt til den helt rigtige pris igennem http://www.teltmesteren.dk/letvaegtstelte/. Hurtig levering og en fantastisk venlig og hjælpsom service kombineret med et kvalitetstelt til en fornuftig pris gjorde handlen til en leg.

 

Telt til det danske sommervejr

Da den danske sommer af og til ikke leverer det bedste sommervejr skulle teltet kunne klare lidt regn og blæst. Dette havde vi en fornuftig dialog med en ekspert fra Teltmesteren, som anbefalede et letvægtstelt med et vandsøjletryk på 4000.

Allerede den tredje dag viste det danske sommervejr sig fra sin dårligere side med et massivt regnvejr. Letvægtsteltet stod imod uden nogle problemer, hvilket blot beviser den høje kvalitet letvægtsteltene fra Teltmesteren besidder.

Let og simpelt telt

Med overnatninger flere steder skulle teltet ofte pakkes ned og stilles op igen. Teltmesteren havde lovet at denne proces var let og simpel. De holdte deres ord. Letvægtsteltet var super tilgængeligt at have med at gøre, og det foregik utrolig simpelt og hurtigt at stille teltet op og ned på selv udfordrende natursteder.

Uforglemmelig ferie

Det endte med at blive en ferie vi ikke vil glemme, og der skal derfor herske en stor tak til Teltmesteren for hurtig levering af det perfekte letvægtstelt. En god ferie starter med et godt letvægtstelt og en glad familie. Jeg var så heldig at have begge dele. Jeg kan derfor kun anbefale Teltmesteren og deres telte næste gang du drager på ferie i det fri.

Posted in: lufttelte