4 ting du skal huske, før du tager på camping/telttur

4 ting du skal huske, før du tager på camping/telttur

3. september 2020 Slået fra Af Camping Eksperten

Camping må siges at være en af danskernes fortrukne ferieformer. Med campingvognen spændt bag på bilen, eller teltet pakket på cyklen, bliver det ikke meget lettere at drage ud på ferie i det danske sommerland. Men før du møjsommeligt får pakket alt dit campingudstyr, er der nogle ting, som er gode at huske på. I artiklen her har vi hos Camping-Eksperten.dk samlet 4 ting du skal huske, før du tager på camping/telttur.

Tjek vejrudsigten, før du tager på camping

Campingferie er en ferieform, som er tæt på naturen – både når der er solskin og når der er regn. Det betyder, at det er vigtigt altid at huske at tjekke vejrudsigten før du tager afsted. På den måde bliver det lettere at huske at pakke det rette campinggrej. Da der kan være stor forskel på at tage på camping i højt solskin og 25 grader eller regn, blæst og 15 grader, er det vigtigt altid at kaste et blik på vejrudsigten, før du tager afsted.

Book campingpladsen i forkøbet

Før du tager afsted på campingferie, er det en god idé at huske at bestille plads på campingpladsen i forvejen. Så undgår du den ærgerlige situation, hvor der er fuldt optaget på den campingplads, du har udset. Når du booker hjemmefra, kan du ved samme lejlighed også undersøge lokalområdet, og finde frem til de bedste udflugtsmål tæt på den campingplads, hvor I har booket.

Ved at booke campingplads i forvejen, er det mange steder også muligt at spare nogle penge. Hvis campingferien skal gøres på budget, er dette bestemt også værd at tage med i sine overvejelser.

Har du husket det hele?

Det er ærgerligt at tage af sted på ferie og derefter finde ud af, at man har glemt et eller andet vigtigt derhjemme. Før du tager afsted på camping, er det derfor en god idé at kigge pakkelisten en ekstra gang igennem og sikre dig, at du nu også har husket det hele. Så slipper du for at måtte ud og købe noget vigtigt grej på turen, som du havde glemt derhjemme.

Ofte er det en god idé at pakke i god tid inden campingferien, så pakningen ikke bliver noget, man skal stresse sig igennem i sidste øjeblik. Husk dog på, at vejret hurtigt kan ændre sig, og at det derfor er godt at have tid til at pakke om, hvis det bliver nødvendigt.

Hav de nødvendige papirer med

En campingferie er en sjov ferieform, der indbyder til mange gode og hyggelige stunder i godt selskab. For at ferien ikke skal blive til en kedelig affære, er det dog vigtigt at huske at medbringe de nødvendige papirer, der skal til. Husk at pakke registrerings- og forsikringspapirer på din campingvogn, dit campingpas og andre papirer, som er gode at have ved hånden. Hvis uheldet er ude, er det rart at have disse papirer på sig.

 

Med disse fire ting du skal huske før din camping/telttur, skal turen nok blive en succes!