5 gode idéer til teambuilding i Aarhus og omegn

5 gode idéer til teambuilding i Aarhus og omegn

3. november 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

I snakker sammen dagligt. Drikker kaffe sammen. Spiser frokost sammen. Måske snupper I også en gang imellem en øl sammen i fredagsbaren? Men hvor godt kender du egentligt dine kollegaer? Kender du til deres sportslige kompetencer? Hvordan de agerer i pressede situationer? Og hvorvidt de har et stærkt konkurrencegen? Det vigtigste, en virksomhed har, er medarbejderne. De sørger for, at virksomhedens opnår dens mål, og i den forbindelse er det vigtigt at kunne samarbejde. Styrk derfor sammenholdet på arbejdspladsen med teambuilding i Aarhus.

 

Teambuilding på hjul

En god teambuilding-aktivitet bør ikke fokusere på målet, men på rejsen – somme tider også i bogstavelig forstand. Her er det vigtigt at komme godt fra start og fremhæve den gode stemning. Derfor er transporten til Aarhus i særdeleshed lige så vigtig som selve aktiviteten. Det er her turen starter, og det er derfor essentielt, at alt fungerer optimalt, så det høje humør bliver opretholdt. Det vil derfor være oplagt at leje en bus til Aarhus, så alle fra firmaet kan følges hen til den specifikke aktivitet. Dette åbner ligeledes op for den oplagte mulighed, som er at arrangere nogle lege allerede på busturen. Her er legen 2 sandheder 1 løgn en meget oplagt mulighed, hvor der skal skelnes mellem sande og falske fakta om hinanden. På den måde lærer I hinanden endnu bedre at kende. Vælger I at leje en bus, kan der ligeledes nemt foretages forskellige aktiviteter rundt om bordene og sæderne overfor hinanden.

 

5 idéer til teambuilding i Aarhus og omegn

Endnu en fordel ved at leje en bus til afholdelse af en teambuilding-aktivitet er, at aktiviteten ikke kun behøver at finde sted i det indre Aarhus, men kan også være i de omkringliggende byer. Bussen kan nemlig transportere derhen, hvor det skal være. Vi har derfor lavet en liste over fem aktiviteter, der kan ryste dig og dine kollegaer godt sammen i og omkring Aarhus.

 

  1. ARoS Aarhus Kunstmuseum

Den velkendte regnbue, på toppen af ét af Nordeuropas største kunstmuseer,

er blevet et varemærke for Aarhus som by, og man kan næsten ikke være i byen uden at lægge vejen forbi museet. Museet tilbyder alt fra konference- og mødefaciliteter til skræddersyede events, hvor man både får mulighed for at opleve kunst og byen på næsten en og samme tid.

 

  1. SUP surfing i Silkeborg

SUP står for ”Stand Up Paddle” og tilbydes bl.a. hos East Coast Surfers i Silkeborg. Her bliver I først undervist i SUP surfing sammen med en instruktør, og efterfølgende får I mulighed for at konkurrere og lege ude på vandet.

 

  1. GoBoat i Aarhus havn

Foretrækker I at komme i vandet uden at skulle pakke skiftetøj, så bør I opleve Aarhus ude på vandet og leje både fra GoBoat ved Aarhus Ø. Med både plads til 8 personer kan der afholdes alt fra konkurrencer og workshops til fester ude på vandet. Hverken kørekort eller sejlerbevis bliver nødvendigt, så det udelukker ikke nogen for at sejle med.

 

  1. Fangerne på Fortet i Viby

Blot 15 minutter uden for Aarhus kan I prøve kræfter med svære udfordringer fra det populære tv-show “Fangerne på Fortet”. Her skal I bl.a. overvinde højdeskræk, klare balanceopgaver, tackle slanger og opklare troldmandens gåder.

 

  1. Partybowling i midtbyen

Strike! Holdånden kommer øjeblikkeligt, når man hører lyden fra væltet bowlingkegler. Tag dine kollegaer under armen og snup en omgang partybowling i midtbyen, hvor diskolyset tændes, og der skrues op for musikken. Her kvitteres der med lidt vådt til ganen ifm. strikes. En perfekt måde at slutte dagen af på.