Camping med hjemme brygget øl

Camping med hjemme brygget øl

10. februar 2023 Slået fra Af Camping Eksperten

Jeg har camperet igennem hele mit liv, men det er som om mine valg har ændret sig undervejs i mit campingliv. Det hele startede med mine forældre hvor jeg allerede som ganske lille var med familie på camping. Vi havde en fastlægger plads i Danmark. Vi var i camping de fleste weekender og vi nød det hele familien. Min bror og jeg blev ældre så vi begyndte at køre syd på med vores campingvogn. Det var også en helt fantastisk fornemmelse at køre ned gennem Europa stille og roligt med vores campingvogn bagefter bilen.

Vi blev ældre

Min bror og jeg blev ældre, men vi nød stadigvæk at komme med på camping. Vi flyttede hjemmefra, men stadigvæk så havde vi familie weekender hvor både min bror og jeg besøgte min mor og far i deres campingvogn. Det begyndte dog helt naturligt at stoppe den gang vi fik børn. Vi kunne helt praktisk ikke være der mere. Min egne børn er dog tit med deres farfar og farmor på camping, og de nyder det på samme måde som min bror og jeg gjorde det. Jeg har sammen med min kone også selv købt en campingvogn, og det er som om historien er ved at gentage sig selv igen. Jeg er dog en lidt anderledes campist end mine forældre var det. Det er jo helt naturligt for ens personlig spiller ind, og man får sine egne vaner.

Jeg har mit eget øl med

Når jeg tager afsted, så har jeg aldrig brygget noget lækkert øl til selv. Jeg kalder det min camping øl. Det bringer aldrig glæde ved vores naboer, at jeg har et fadølsanlæg i vores vogn. Så der kommer nok lidt flere gæster hos os, end der gør andre steder. Jeg køber altid råvarer til ølbrygning så jeg har noget på lager. På den måde kan jeg aldrig lige gå i gang med at brygge hvis der pludselig opstår tid til det. Det er utroligt lækkert, at man ikke skal planlægge der i god tid, for sådan er mit liv ikke helt skruet sammen.

Jeg lærte at brygge øl efter en gratis bog om ølbrygning som jeg fandt online. Du kan også finde den her https://bryggerbog.dk/ hvis du også kunne have lyst til at brygge dit eget øl. Du behøver ikke at være den store campist for at brygge øl. Du kan også bare nyde det hjemme i haven eller i kolonihaven eller hvad du nu finder på. Ølbrygning er for alle uanset hvilken ferieform man har. Du kan også brygge øl selv, uanset hvilken øl du bedst kan lide. Noget af det gode med at brygge selv er, at du helt selv bestemmer hvad du gerne vil brygge.