Campingudstyr: 3 must have campingudstyr på årets tur

Campingudstyr: 3 must have campingudstyr på årets tur

23. august 2020 Slået fra Af Camping Eksperten

Ferietid er for mange danskere lig med camping i det danske sommerland. Herhjemme bliver campingpladserne hver sommer flittigt besøgt – og det er med god grund. Danmark byder på mange skønne oplevelser og muligheder for at gå opdagelse både nær og fjern. Men før du pakker til årets campingtur, har du så styr på at have al det rigtige grej med? I artiklen her har vi hos Camping-Eksperten.dk samlet en liste over 3 must have campingudstyr til årets campingtur.

Tørrestativ: Det must have campingudstyr, du altid mangler

Når turen går afsted på campingferie, siges der for en stund farvel til de hjemlige rammer, og goddag til en det simple liv tæt på naturen i godt selskab. Noget, man dog får meget svært ved at undvære på campingferien, er tøjvask. Med mindre man kan passe nok tøj, sengetøj, håndklæder, karklude og viskestykker til flere uger, kommer man nok ikke udenom at vaske tøj.

Måske er du så heldig at campingpladsen har vaskefaciliteter, eller at der ligger et møntvaskeri tæt på. Ellers må man bide i det sure æble, og give sig i kast med tøjvask på den gammeldags metode. Uanset hvordan du vasker, får du i hvert fald brug for et tørrestativ. Uden et tørrestativ bliver det svært at få bredt vasketøjet ud, så solens varme stråler kan tørre det. Sørg derfor for at have et tørrestativ med på dette års campingtur – du vil helt sikkert fortryde det, hvis ikke du får pakket et transportabelt tørrestativ.

Foldbart campingudstyr i køkkenet, som du let kan have med

Selv på camping skal der laves mad. Og når man ikke har et helt køkken til rådighed som derhjemme, må man ty til andre metoder til at få plads til at tage det hele med. Her er foldbart udstyr til brug i køkkenet ofte en god idé. Der findes mange smarte løsninger på markedet, som kan hjælpe med at gøre campinglivet lidt lettere.

Af foldbart udstyr på markedet kan nævnes opvaskebaljer, skåle, madkasser, grydesæt og endda bestik. Tag et kig i din lokale campingudstyrsforretning, og find foldbart køkkengrej, som vil gøre campinglivet meget lettere.

Husk køleboksen – du får brug for den

Er du på camping i telt, eller har campingvognen et meget lille køleskab, er en køleboks et camping must have, som du ikke kan undvære. Med en køleboks med på camping, er det muligt at have fødevarer med, som holder sig bedst på køl. Uden en køleboks bliver det svært at få campingmadlavningen til at fungere – i hvert fald, hvis der skal spises andet end pasta.

Med disse tre must haves til årets campingtur, bliver det lidt sjovere at tage på campingferie. Tør nemt tøj med et smart campingtørrestativ, hav foldbart køkkengrej med, som ikke optager meget plads – og husk køleboksen, for du får helt sikkert brug for den!

Leder du efter flere gode tips til årets campingtur, kan du på her på Camping-Eksperten.dk finde endnu flere tips til at få mest muligt ud af din campingtur.