Hvad er en combi camp, og hvorfor er det smart?

Hvad er en combi camp, og hvorfor er det smart?

10. februar 2021 Slået fra Af Camping Eksperten

Combi camp er en såkaldt teltvogn, der på mange måder kan sammelignes med den i dansk sammenhæng lidt mere velkendte Camplet teltvogn. Denne hollandske teltvogn er nemlig designet med det udtrykkelige formål, at give dig som campist en hurtig, nem og ikke mindst behagelig måde at campere på. Men hvad er combi camp egentlig, og hvorfor bør du overveje at investere dine hårdt optjente sparepenge i netop denne teltvogn. Læs videre her, og få svaret.

1. En løsning med masser af plads

På trods af at der er tale om en teltvog, så kan du roligt regne med masser af plads i en combi camp. Faktisk er der så meget plads i en combi camp, at der er plads nok til at medbringe både cykler, bagage og ikke mindst køkkenudstyr.

2. Eget køkken

En Combi camp kommer desuden også med et indbygget og ikke mindst veludstyret køkken, så du altid har de helt perfekte forudsætninger for at kunne lave et rigtigt godt måltid mad. Det eneste der kræves med en combi camp er blot, at du sørger for at medbringe nogle gode gryder, pander og køkkenredskaber – og så selvfølgelig dine medfødte evner som kok.

3. En økonomisk løsning

En af de ting der virkelig gør en combi camp til en attraktiv løsning, er hvor økonomisk en løsning der rent faktisk er tale om. Det er jo nemlig ikke den helt store hemmelighed at en campingvogn er en temmelig dyr løsning. Så hvis økonomien spiller en vis rolle, så vil du bestemt ikke være dårligt stille ved at vælge en combi camp fremfor campingvognen – og samtidigt nyde alle de samme fordele til en brøkdel af prisen.

4. Nem håndtering på vejen

Netop fordi combi camp fylder og vejer betydeligt mindre end en traditionel campingvogn, så er der naturligvis tale om en langt nemmere håndtering på vejen. Dog skal du være klar over, at de samme hastighedsbegrænsninger vil gælde for en combi camp, som en almindelig campingvogn.

5. En combi camp kan kobles på selv et mindre køretøj

Og netop på grund af combi camps ovennævnte vægt og størrelse er så beskeden, så behøver du nu ikke bekymre dig om din bil nu kan håndtere den ekstra vægt. For med en combi camp vil selv et mindre personbiler kunne trække teltvognen op og ned af bakke.

6. Hurtig opsætning

Hvis du er på udkig efter en nem og hurtig løsning, så vil du bestemt ikke gå galt i byen med en combi camp. En combi camp kan nemlig parkeres stort set overalt, og tager blot ganske få minutter at opsætte. Med en combi camp er det nemlig nu endegyldigt slut med at bøvle med fortelt og pløkker. Du skal nemlig blot vippe låget op, og teltet vil nu automatisk folde sig ud. Og det bedste ved det hele er, at combi camp endda kommer med dens helt eget faste gulv, eget køkken og to sovekabiner. En helt perfekt løsning til folk, der ønsker sig en løsning hvor alle campingvognens fordele går op i en højere enhed med campingteltets kompakthed.