Lever du i det fri? Så læs med

Lever du i det fri? Så læs med

19. december 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Forkæl dig selv efter en lang sæson

Jeg kender det alt for godt selv. Det har været en hård sæson i teltet eller camperen. Det var koldt. Det var svært at komme op om morgenen, det var faktisk utroligt svært at komme op. Man skulle ud af sengen, tænde kakkelovnen, varme teltet op, komme i tøjet, drikke kaffen og ellers bare se at komme igang. Det er ingen hemmelighed at det er super svært at få hverdagen til at hænge sammen hvis du 1) lever i telt eller camper samtidig med at have job, 2) det er svært med at det praktisk lort der kan være i forbindelse med at bo ude: kulde, hede, frossent vand, langsomt varmesystem, langt på arbejde osv. Derfor har du her nogle måder hvorpå du kan forkæle dig selv lidt.

Gør livet lidt bedre for dig selv

Når du så bor i naturen, husker du så at forkæle dig selv lidt engang imellem. Alt efter hvad din situation er kan du jo forkæle dig selv på mange forskellige måder. Hvis du bor i telt et par måneder om året, blot for sjov mens du har fr, så kan du måske købe lidt lækkert ind til om aftenen. Tapas take away Aalborg til dig der bor i det jyske kan jo være en start. Hvis du derimod bor i telt i en hel sæson, fx om sommeren, og går på arbejde imens kan det være noget helt andet du har behov.

Sådan lokker du kæresten med i teltet

Jeg har for eksempel gået på jagt i mange år nu. Jeg har arbejdet som jagtguide i afrika i et halvt år og arbejdet i lære herhjemme som skytte. Jeg ved en ting eller to om det at befinde sig i naturen. Jeg ved derfor også hvor gerne man vil dele sin hobby/interesser med sine nærmeste. Jeg har i mange år nu prøvet at få lokket min kæreste og lillesøster med på jagt, hvorfor det kun for nyligt at lykkedes. Måde hvorpå det skete var faktisk med tapas og croissanter, dog ikke i den rækkefølge. Fortæl dem at du har croissanter og kaffe til køreturen og hav en lille termokop med til tårnet eller gåturen. Jeg lover det virker. Bor du i det jyske kan du fortælle at du har bestilt tapas take away Aalborg, og få det leveret direkte til døren. Efter en lang og kold dag på jagt kan du og kæresten komme hjem til de lækreste stykker skinke, smørelse og brød.

Spis godt, lev længe

Nu hvor vi er udendørs folk ved vi en ting eller to om det at leve. Ja, vi ved faktisk så meget at vi ganske vist er pragteksemplar på det. Vi ved at der er intet bedre efter en lang arbejdsdag, end at sidde udenfor teltet med en varm kop kaffe eller en kold øl og nyde at  se solen gå ned. Vi ved hvor meget god mad kan gøre for os når det er koldt udenfor, eller når teltet begynder at blive varmt om sommeren.