Opgrader din backpacking rejse

Opgrader din backpacking rejse

3. marts 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Er du den friske type der er vild med naturen, lange vandreture i det fri og generelt har en stor rejselyst? Så kan du læse mere her, hvordan du med få tips kan opgradere dine rejser, og få en langt behageligere tur i det fri.

Find det perfekte telt

Skal man ud og backpacke i naturen over en længere periode, er det vigtigt at have det rigtige telt. Når man backpacker er teltet oftest svaret på ens hjem. At have sin hjemmebase i orden er yderst vigtigt, når man begiver sig ud på en rejse som disse. Teltet skal have mulighed for at lukkes ordentligt til så regn, skidt og møg holder sig ude. Desuden er et myggenet oftest en rigtig god idé. Det er aldrig fedt at vågne op til kløen over hele kroppen.

 

Pak det rette fodtøj

Afhængigt af hvor i verden du skal backpacke, er det vigtigt at finde det rigtige fodtøj. Når du backpacker er det en selvfølge at du kommer til at gå rigtig langt. Derfor er det en rigtig god idé at pakke dine fødder ind i noget solidt, som kan holde dine fødder tørre og behagelige mange kilometer ad gangen.

 

Massage på farten

Når man efter en lang dag, hvor man har gået rigtig mange kilometer, vil de fleste gøre hvad som helst for at få en dejlig massage. Dette er dog ikke en luksus man altid kan regne med at få, når man er backpacker. Det har du dog mulighed for nu, hvor der er opfundet luksusvarer såsom massagepistolen. Massagepistolen er et mindre apparat, som kan betjenes med én enkelt hånd og kan være med til at gøre hele din rejseoplevelse en del bedre. Den kan benyttes på alle kroppens muskler inklusivt under fødderne, hvilket er yderst optimalt for den aktive backpacker.

 

Andre gode værktøjer

Det er bedst og nemmest for dig selv at medbringe en masse smart værktøj, til at komme over diverse vanskeligheder i naturen. Her er et par eksempler på hvad du kan tage med dig i farten:

Et mobilt køkken

Du kan hurtigt lave dit eget lille mobile køkken, ved blot at medbringe en lighter, en lille gasflaske og en lille gryde. Nu kan du hurtigt og let kokkerere dine retter i naturen.

 

Et multitool

Ét kompakt værktøj som indeholder alle de vigtigste ting du får brug for på din rejse.Dette værktøj kan udføre mirakler under alle tænkelige situationer man støder på under en backpacking tur.

 

En pandelampe

Når mørket træder frem, og du stadig finder dig selv i at vandre ude i den kulsorte natur, vil pandelampen give dig en masse belysning samtidig med, at du frit kan bruge dine hænder.