Tag familien på campingtur til Gardasøen

Tag familien på campingtur til Gardasøen

23. marts 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Hvis ikke du kender til Gardasøen, så læs med her. Gardasøen er den største sø i Italien og ligger i det nordlige Italien mellem Milano og Venedig. Italien er kendt for mange fantastiske ting som deres, biler, mad, mode og mm. Italien har nemlig en fantastisk kultur og endnu smukkere omgivelser, hvor der vil være enormt mange aktiviteter at foretage på jeres campingtur. Det som er fantastisk ved lige præcis Gardasøen er, at det er den foretrukne måde at overnatte ved Gardasøen på og derfor kommer man til at møde mange andre campister. Hvilket er oplagt for familien, hvor børnene får mulighed for at møde andre på deres egen alder, og forældrene kan enten få lidt velfortjent fred eller også kan de møde andre forældre i samme situation.

I vælger selv hvor I vil bo

Som tidligere nævnt, så er camping den foretrukne overnatningsform ved Gardasøen. Dog er Gardasøen et ”vidt begreb”, da der ligger forskellige små byer tæt ved Gardasøen og der er masser af natur. Derfor afhænger det af, hvad i som familie er mest til. Der er f.eks byen Sirmione der ligger tæt ved Gardasøen, som er ekstrem hyggelig i løbet af dagen og om aftenen. Faktisk har de noget af det bedste natteliv på egnen, og passer derfor godt til familier med teenagers. Derimod er der Limone som er enorm smuk, og er mere egnet til hvis man har ”mindre” børn. Der ligger en masse andre byer, hvor der er smuk arkitektur, god atmosfære og dejlig mad.

Familieaktiviteter

Der er så mange forskellige aktiviteter man kan foretage sig, at man dårligt nok kan nå det på en hel uge. Derfor er der her nogle gode forslag til hvilke aktiviteter der kunne være interessant for jeres familie. Caneva World der ligger omkring Bardolino, er et stort vandland som er for alle aldre, idet det faktisk er aldersopdelt. Så mens børnene flyver ned ad vandrutsjebanerne, kan forældrene nyde en drink eller kold øl ved solstolene. Hvis ikke man er så meget til vandlandet, så ligger en af Europas største forlystelsesparker ved Gardasøen. Det hedder Gardaland og ligger mellem byerne Peschiera del Garda og Lazise, hvor der er et kæmpe sørøverskib, Kung Fu Panda og meget mere. Sidst men ikke mindst, så er der Parco Natura Viva, som er stor dyrepark som er en kombination af Zoologisk Have og Knuthenborg. Der er nemlig både mulighed for at se dyrene som er aflukket, men også ude i det fri hvor man kører i sin bil eller campingvogn.

Det er forståeligt hvis I får lyst til at flytte til Gardasøen efter I har været der, men vi kan allerede advare nu her, at priserne på et flyttefirma vil være dyrt, så det er nok bedst i bruger campingvognen igen næste år.