4 sjove ting du kan lave med dine venner

4 sjove ting du kan lave med dine venner

30. november 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Nogle gange kan det være svært at finde på noget at lave. Især i denne tid hvor alt foregår på telefonen, og sociale medier. det skal være helt rigtigt. Men lad os her samle nogle virkelig sjove og gode tips til en dag, hvor fokus er på hyggelige stunder. Alt fra helt afslappende tider, til der hvor man kan slå sin indre festabe løs. Læs med nu og bliv klogere.

Tag ud i det fri

Det er næsten lige meget hvem man snakker med – arrangeres der en overlevelsestur, kanotur eller noget helt tredje, så er alle klar og parate til at drage ud i det fri. Man skal bare have nogen der gider planlægge, og skubbe en i den rigtige retning. Sammenholdet kan tages til nye højder, for naturen har ingen begrænsninger. 24 timer uden telefon i en skov med bål, god mad og hvad der ellers er brug for. Hvem ved, måske en af dine venner har en guitar til at tage stemningen til nye højder. En tur i naturen kan sagtens være sjov. Prøv klatring i trætoppene, eller ro gennem danmarks å-systemer.

Adrenalin i bybilledet

En ting der ofte er holdt til polterabend. Det behøves slet ikke, for bungyjump er for alle der gerne vil have pulsen op. Overalt i Danmarks storbyer finder der høje bygninger eller krana hvor der laves bungyjump. Det er virkelig en icebreaker. Resten af dagen skal i hvert fald nok blive sjovere end gennemsnittet, for nu har man gjort noget man aldrig troede man ville. Spring ud i det!

Arranger en god fest

Nogle gange så kan det være svært at samle alle venner et sted. En fest er måske en af de bedste undskyldningerne. For her kan alle være med. Lav en stor middag. 3 retter, 5 retter eller bare et stort tag-selv-bord. Mulighederne er enorme, og chancen for man har det sjovt er stor. Man kunne hurtigt gøre det endnu vildere ved at leje en partybus. Så kan man helt sikkert skrive en god aften på papiret.

 

Konkurrence

Hvis i ikke har prøvet det før, så det nu i skal slå til. OL-lege i haven hos en af jeres venner. Det her er måske en af de mindst krævende måder at have det sjovt. Det eneste man skal huske på, er at være kreativ. Sæt jer sammen og tag jer god tid til at lave den perfekte spilleplan. Alt fra støvlekast, og andre selskabslege kan inkorporeres. Jo simplere, jo bedre er det næsten. For man skal huske alle skal kunne være med. Ellers går det hurtigt hen og går i vasken. Det ville være synd. Så tag den nærmeste hånd, arrangerer en dag med sjov og spas.