Rejs længere for pengene

Rejs længere for pengene

30. november 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Kender du det med at du ikke føler dig helt afslappet efter en hurtige 7 dage på en charter rejse. Så er du langt fra den eneste. Mange tænker faktisk ikke over hvad man egentlig har brug for i sin ferie, nogle får det faktisk værre af, at ligge ved en pool dag ud og ind. Derfor har vi samlet nogle alternative måder at holde ferie på, og nogle af denne er faktisk også en del billigere, så du derved kan rejse i længere tid, end normen.

 

Backpacking

Vi kender næsten alle sammen en eller flere der har prøvet at backpacke igennem flere lande eller et stort land. Det kan altså noget som mange andre ferier ikke kan. På denne måde lever man lidt mere primitivt og billigt, man bor ofte på moteller eller vandrerhjem og derved kan man holde langt længere på sit budget. De fleste backpackere rejser ikke kun en enkelt uge eller to, men rettere nogle gange flere måneder af gangen. Dette kan lade sig gøre ved at lave grundige undersøgelser for, hvor man vil hen og hvad man ønsker at se og opleve. Herefter booker man sig ind i god tid på et vandrehjem eller lignende, og får det til en brøkdel af prisen på et hotelværelse. De fleste kommer hjem med en fantastisk følelse og har et utallige gode historier med sig i baglommen. Det kan klart anbefales for en eller flere at købe noget godt udstyr til både vandring og opbevaring og rejse ud. Tag gerne en længere tur og gerne til et billigt land i f.eks. Asien. Man tænker nok, at det bliver enormt hårdt og det gør det helt sikkert. Dog kan dette i nogle tilfælde være lige præcis det man har brug for, når man tænker ferie. Kom til et nyt sted, se og oplev en anderledes kultur og mennesker. Et lille fif til den unge studerende måske er, at hvis man planlægger en hjemkomst op til studiestart og man lige har fået sit første kollegieværelse er, at få lavet en aftale omkring sin flytning imens du er på farten. Det kan være et Flyttefirma i Vejle, som kan stå for din flytning på den anden side af kloden.

 

Camping

Det med at skulle sidde stille og kunne bade når man vil, kan faktisk gøres langt billigere end du tror. Vi taler nemlig om camping her. Mange tænker nok at det ikke indebærer den luksus man ellers ville på en varm charterferie. Men her tager de fleste fejl, en god campingplads kan ofte tilbyde næsten de samme fornøjelser som et hotel kan. Dog skal man lige huske på at det er camping, og derfor nok ikke lige præcis i samme klasse. Man skal dog ikke tvivle, og derfor tage ud og prøve det før man dømmer.