5 måder at bruge et vattæppe på

11. oktober 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Det er ikke nogen hemmelighed, at et vattæppe er en uundværlig genstand i mange forskellige situationer. Det kan bruges til at beskytte mod kulde og fugt, som isolering eller bare fordi det er behageligt. I denne artikel vil vi give jer fem idéer til, hvordan man kan bruge vattæpper på forskellige måder.

Hvordan kan man bruge et vattæppe?

Du kan bruge et vattæppe på mange forskellige måder – læs med her og find ud af hvordan!

Strandture og picnic

Om sommeren er vattæppet helt perfekt til at tage med på stranden. Man kan ligge på vattæppet og slappe af, mens man nyder solens stråler og det friske havbrus. Vattæppet kan også bruges til picnic i parken eller på græsplænen. Hvis det er fugtigt eller koldt at sidde direkte på jorden, kan man sætte sig på vattæppet.

Lig blødt og varmt

Vattæppet er også perfekt at have liggende ved siden af sig, når man skal se tv eller bare hygge sig med en god bog. Det kan være behageligt at have noget blødt og varmt at ligge på – eller under – når man skal slappe af.

Pynt og hygge i indretningen

Derudover kan vattæppet også bruges til at pynte i indretningen og give dit hjem lidt ekstra varme og hygge. Det kan være med til at give et ekstra pift til sofaen, som sengetæppe i soveværelset eller på gulvet i børneværelset.

Beskyt eller skjul møbler

Man kan for eksempel hænge vattæppet op på væggen som et tapet eller bruge det til at dække møbler, der skal beskyttes eller skjules.

Børn elsker også bløde vattæpper

Det er ikke kun voksne, der kan få glæde af vattæpper. De mindste elsker også at ligge på et blødt vattæppe og putte sig ind i det varme stof. Vattæpper findes i mange forskellige farver og mønstre, så du kan vælge det helt rigtige til netop din familie.