En producent af topkvalitets-døre og -vinduer? NordanVinduer er svaret

En producent af topkvalitets-døre og -vinduer? NordanVinduer er svaret

10. oktober 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Renovering eller nybyggeri. Begge dele, byder på langstrakte, tunge og svære overvejelser om alt fra valg af skruer til valg af farver, mursten og ikke mindst valg af døre og vinduer. Og døre og vinduer er selvfølgelig nok så vigtige at få på plads, og de skal meget gerne være helt som ønsket.

Det er nemlig ikke nogen hverken billig eller nem omgang at få udskiftet vinduer og døre – eller selv at gøre det, for den sags skyld. Derfor bør man naturligvis gøre sit forarbejdet, frem for at vælge de første og de bedste vinduer og døre til ens byggeri. Og det forarbejde bliver en del nemmere, hvis man læser med her.

Alle der har stået over for et af ovennævnte projekter kender til kompleksiteten, hvorved det nye hus skal sammensættes. Og særligt når det kommer til vinduer og døre, kan det være svært at vælge mellem de mange forskellige producenter. Der er nemlig flere vigtige parametre at være opmærksom på.

I forhold til husets æstetik og arkitektur, betyder døre og vinduer selvsagt en hel del. Det giver sig selv, når nu det er relativt store og markante komponenter, som pryder en bygnings facader. Derfor skal man være opmærksom på den byggestil, der i øvrigt er brugt i forbindelse med konstruktionen af huset. Og herudfra bør man selvfølgelig vælge døre og vinduer i samme stil.

Ud over det udseendemæssige, er der også en masse forhold at være opmærksom på, når det kommer til dørenes og vinduernes egenskaber. Isoleringsevne og energieffektivitet er begreber man næppe kommer uden om, hvis man agter at sætte sig en smule ind i sagerne.

Om det så er det designmæssige og æstetiske, der er det vigtigste, eller om det snarere er komponenternes evner til at holde støj og kulde ude af huset, så er der særligt én producent af begge dele, som bør indgå som en seriøs mulighed.

Her er der tale om NordanVinduer. Grundlagt i Norge for mere end 100 år siden, er NordanVinduer en veletableret spiller, der om nogen ved, hvad de laver. Det er da heller ikke for sjov, at NordanVinduer har udvidet forretningen, så de er til stede i hele Skandinavien, og derudover også Polen og Litauen. Det betyder også, at de totalt beskæftiger ikke færre end 2.200 medarbejdere.

Med godt nordisk håndværk og design, ved man altid, hvad man får hos NordanVinduer. Rene og enkle linjer, der sikrer et moderne og tidløst minimalistisk udtryk, og samtidigt døre og vinduer, der i den grad lever op til alle forventninger om gode egenskaber og god funktionalitet.

Er det altså døre og vinduer af højeste kvalitet og det lækreste design man er ude efter til sit byggeri, er NordanVinduer producenten at gå til.