Sneakers til din rejse

Sneakers til din rejse

7. oktober 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Indtag verden igen! Det er endelig muligt at rejse igen. Verden er mere eller mindre åben, uden de store restriktioner. Enkelte lande har fortsat krav om mundbind i visse transporttyper eller på visse offentlige steder med risiko for store menneskemængder. Men udover det er der næsten ingen restriktioner, som forhindrer dig i at opleve verden. Eventyrene kan igen begynde, og uanset om man ønsker at rejse om på den anden side af jorden, eller om man vil opleve natur eller storby, kan man igen rejse. Vi kan igen smage på verdens gastronomiske vidundere, møde mennesker fra andre lande, opleve kultur og leve med rygsækken på og uden en plan for i morgen. Spontaniteten får igen frit rum. Vi kan boltre os, som vi vil. Vi ved nu, at det ikke er en selvfølge, at vi har alle de muligheder, som vi kun lige har fået igen. Derfor bør vi udnytte dem, mens vi kan. Grib dagen. Grib eventyret. Grib rejsen. 

 

Skoene på og ud i verden

Når man får bestilt sin rejse, og endelig ved, at man skal afsted, kan man så småt begynde at glæde sig og begynde at pakke. Nogle destinationer kræver en specifik pakkeliste, fordi der kræves bestemt grej eller påklædning til turen. Men nogle ting er universelle på en pakkeliste, uanset om man skal ud i naturen, til storbyen eller noget helt tredje. Man skal naturligvis altid huske pas, valuta og de nødvendige dokumenter. Derudover tøj til rejsen. Men noget af det, som altid er vigtigt at have styr på, er fodtøj. Uanset hvor man skal hen, vil man formentlig komme til at gå en del. Enten på vandreruter eller i gaderne. Derfor bør man tænker over, hvilket fodtøj man vælger at pakke, når rejsen kalder. 

 

Sneakers – den gyldne mellemvej

Risikoen ved at skulle rejse i længere tid er, at man nemt kommer til at pakke alt for meget. Derfor er det også vigtigt at finde ting, som man kan skære ned på. Fodtøj er vigtigt og derfor skal man heller ikke skære alt det gode fra. Men med et par gode sneakers kommer man langt. Et par sneakers kan nemlig være den gyldne mellemvej i pakning af fodtøj. Skal man ind i storbyen og gå er sneakers det oplagte fodtøj. Der er god støtte i de fleste sneakers, som gør, at man kan holde til at gå i dem forholdsvis længe. Samtidig kan man bruge sine sneakers, hvis man skal ud at vandre. Sneakers fylder væsentlig mindre end et par vandrestøvler, og kan derfor frigøre lidt ekstra plads i kufferten eller rygsækken. Sneakers er altså på mange måder den gyldne mellemvej. De sikrer både din stil og dine fødder på de mange kilometer, der skal tilbagelægges.