Camping: Hvad skal man have med? 5 ting du skal have med på camping

Camping: Hvad skal man have med? 5 ting du skal have med på camping

5. februar 2021 Slået fra Af Camping Eksperten

Rigtig mange af os danskere er rigtig glade for at tage på campingferie. Når dette så er sagt, så begår mange desværre den alvorlige fejl ikke at tage den vigtige pakkeliste alvorligt nok. For uden en udførlig pakkeliste kan man nemlig alt for nemt komme til at glemme et eller andet absolut nødvendigt for at få den perfekte campingferie. Så uanset om du skal på campingferie i Danmark eller Toscana, så vil det bestemt ikke være en ringe idé at læse videre her. For her får du nemlig 5 ting som din pakkeliste absolut bør indeholde.

1. Medbring det nødvendige til at lave mad

En af de helt klokkeklare fordele ved camping er naturligvis, at du nu kan fungere som en helt igennem uafhængig enhed. Og intet sted kommer dette klarere til udtryk end i den daglige madlavning. For når man camperer er man jo netop 100% i stand til at stå for egen forplejning – og derfor ikke være tvunget til at spendere en mindre formue i de lokale restauranter. Sørg derfor for at medbringe rigeligt med gryder, pander, køkkenredskaber og al den nødvendige service i din oppakning. Dog har man jo ikke ubegrænset plads til køkkenredskaber – og især ikke hvis der er tale om en teltferie. Så sørg endelig for at justere dit køkkenudstyr alt efter hvilken type campingferier, der er tale om.

2. Husk grillen

I samme mundfuld bør du nu også huske at gøre plads til den obligatoriske grill til de lune sommernætter undervejs. Der findes nemlig ikke meget, der kan slå en hyggelig grillaften på campingpladsen. Og det bedste ved det hele er, at du i langt de fleste tilfælde vil få et langt lækrere måltid ud af din grill end ved at bestille en slatten pizza fra det lokale pizzaria.

3. Køletasken er et must

Når det kommer til camping, så kommer du ganske enkelt ikke uden om at medbringe en køletaske eller køleboks. Det er nemlig absolut guld værd at have en kompakt løsning til altid at have friske madvarer, kolde øl, vand og sodavand ved hånden – og især hvis der er tale om en campingferie i løbet af sommermånederne.

4. Husk campingmøblerne

En vellykket campingferie kræver naturligvis også et godt sted at servere de medbragte madvarer, og dette bør din pakkeliste selvfølgelig også tage højde for. Husk derfor at medbringe campingstole og campingbord, så aftensmaden kan blive serveret på civiliseret vis. Dog hvis der er tale om en teltferie, så skal du naturligvis blot nedskalere størrelsen på dine campingmøbler – så din oppakning ikke ender med at fylde mere end selve campingteltet.

5. Lommelygten er din bedste ven undervejs

Hvis du nogensinde har været på campingferie, så har du uden tvivl opdaget hvor mørk en campingplads rent faktisk bliver om aftenen. Det kan derfor på det kraftigste anbefales, at du medbringer en kraftig lommelygte, så du ikke behøver famle dig frem til badeværelset på campingpladsen efter mørkets frembrud. Husk desuden også at købe rigeligt ind med ekstra batterier – bare for at være på den sikre side.