Camping til søs

Camping til søs

21. februar 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Har du lyst til at trække stikket og tage på camping på en anden måde end du plejer? Det er nemlig muligt at tage camping-hyggen med ombord på sejlbåde – også selvom du, eller dem du tager med ombord, måske ikke ved hvordan man sejler. Det lærer I lynhurtigt. Med et teambuilding event til søs kan I nyde naturen fra båden og sejle på ture.

 

Du kan endda bruge sejladsen og sejlsporten til virksomhedsarrangementer, hvor du tager dine kollegaer med til søs. Her lærer I at sejle bådene i hold af 4-5 personer. Du vælger selv, om I skal på en afslappende tur, hvor I nyder naturen og omgivelserne, eller om det skal være en dag med spænding og konkurrence.

 

Vælger I en udgave med konkurrence frem for afslapning, handler dagen om at I lærer at sejle kapsejlads for derefter at dyste mod hinanden i disciplinen. En taktisk, intens og tempofyldt kamp hvor samarbejde er altafgørende.

 

Hvorfor virksomhedssejlads?

En dag til søs i selskab med kollegaerne kan være utrolig givende for sammenholdet og kommunikationen på en arbejdsplads fremadrettet. Denne form for arrangement til søs kan bruges til række forskellige formål, herunder blandt andet:

 

  • Styrke kunderelationer
  • Udvikle ledere og talenter
  • Øge trivsel og sammenhold
  • Teambuilde afdelinger eller ledergrupper
  • Give ny energi og motivation
  • Styrke medarbejdernes samarbejde og resultater
  • Styrke interne udviklingsprocesser

 

 

Sejl med fra Aarhus, Middelfart eller København

Brug sejlsporten til firmaarrangementer, teambuilding eller til at sejle ture rundt omkring i den danske natur. Du kan sejle med fra enten Aarhus, Middelfart eller København. Hvert sted tilbyder noget helt specielt og du er garanteret smukke omgivelser, uanset hvor du vælger at sejle fra.

 

Derudover er du sikker på at få dygtige uddannede instruktører med på hver båd uanset om du vælger at stige ombord i Jylland, på Fyn eller på Sjælland. I er garanteret sikker sejlads med kyndig instruktion og en oplevelse, som dig og dine kollegaer sent vil glemme.

 

Saml en flok fra alt mellem 4-250 personer og hop ombord til et event skræddersyet efter lige præcis det du og din arbejdsplads ønsker.