Hvilken smykker skal med på ferie

Hvilken smykker skal med på ferie

23. februar 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

At pakke det rigtige outfits er én ting, men at pakke de rigtige smykker? Det er lidt sværere.

Men giv ikke op og lad ikke dine smykker blive hjemme næste gang du skal på ferie. Vi har nogle nemme tips, som vil få dig mest muligt ud af dine smykker. Sørg for, at du medbringer de mest alsidige smykker i dit smykkeskrin, så du kan puste nyt liv til hvert outfit i din kuffert.

 

Tip #1: Medbring halskæder til enhver lejlighed + forlængere.

Pak dine foretrukne justerbare halskæder og inkluder en halskædeforlænger. Dette giver dig mulighed for at bære den samme halskæde flere gange, men vil give dit outfit et helt nyt look med hver længde. De bedste justerbare stilarter kan der kæder fra Enamel anbefales. Halskæder er perfekte til en enkel t-shirt eller som midtpunktet for et elegant look med den perfekte sommerkjole.

 

Tip #2: Udforsk magien ved vedhæng og charms

Måske vil du ikke risikere at sammenfiltre for mange af dine yndlingshalskæder. Eller værste, du er bange for at miste en hel samling af halskæder, hvis din bagage bliver væk. I så fald skal du vælge din yndlingskæde og medbringe nogle udskiftelige vedhæng og charms for at give en unik twist til hvert Instagram-værdige outfit. Ekstra valg, der ikke optager ekstra plads, og du vil ikke bruge dyrebar ferietid på at ud filtre flere halskæder!

Kvinde iført solbriller og en farverig statement-vedhængshalskæde med farver.

 

Tip #3: Medbring armbånd og ringe til at stakke

Mix, match og stak for at skabe en række unikke stilarter! Pak dine yndlings statement-ringe, et par båndringe, armringe, manchetter, armbånd med perler og enkle charmearmbånd. Disse styles giver dig alt, hvad du behøver for at gå fra minimalistisk til stablet.

 

Tip #4: Vær ikke bange for at prøve alternative smykker

Vi bebrejder dig ikke, hvis du ikke vil pakke dine mest dyrebare stykker. Det er stadig muligt at få gnisten fra dine yndlingsædelstene fra simulanter til en meget lavere pris! Overvej at lade diamantringen blive hjemme og vælge en ring med zirconia sten til ferien som afløser for din dyrbare diamantring. God Ferie. Se et stort udvalg af smykker her.