Pift campingvognen op med flot folie

Pift campingvognen op med flot folie

26. februar 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Har du en ældre campingvogn eller autocamper der trænger til et ansigtsløft ? Eller en helt ny vogn du bare gerne vil personliggøre så den skiller sig flot ud fra de andre på campingpladsen ?

 

Med folie er det sådan set kun fantasien der sætter grænsen. Den selvklæbende folie kan bruges som fuld folie eller diverse motiver/tekster mm.

 

En trist og falmet overflade kan dækkes med en fin ny skinnende folie overflade i en farve eller mønster der passer til jeres ønsker.

 

Har du firma og bruger campingvognen til personale vogn er der desuden mulighed for at få folie med firmalogo som er en fin reklame når vognen er parkeret rundt på de forskellige bygge- eller campingpladser mm. Reklame og eksponering kilometer

efter kilometer.

 

Trænger vognen også til en indvendig renovering er der også flere steder hvor man med fordel kan bruge folie. Skabe, rumdelere, køleskab mm. kan nemt fornys og opfriskes med ny og farverig folie der kan være med til at skabe den hyggelige stemning der forbindes med campinglivet.

 

Folie kan også dække over evt. nødvendige reparationer ved f.eks skift af greb på skabe og skuffer mm.

 

Inden der lukkes af med folie er det altid en god ide at få undersøgt om der er huller hvor vand kan trænge ind så der ikke opstår skimmelsvamp og en udskiftning af alt inventar bliver nødvendigt.

 

Ønskes det at vognen kan bruges i de kølige/kolde måneder er det også en god ide at tjekke isoleringen i vægge, loft og gulv. Der kan være brugt materialer som flamingo, skum, træ mm. Ønskes det kan der evt. opsættes yderligere isolering der vil gøre at der kan spares på varme budgettet og vognen kan benyttes året rundt.

 

Ud over fornyelse med folie ude og inde er det også en god ide at kigge på øvrige farve og materialevalg samt evt. udskift af lyskilder.

 

I køkkenet kan låger mm. dækkes af folie eller males, der kan klæbes fliser op over vask og komfur, greb kan skiftes og der kan kigges på mere smart opbevaring i skuffer og skabe.

 

Vær obs på ved samme tid at få tjekket pakninger og evt. utætheder ved gaskomfur og evt. ovn.

Renovering af campingvogn kan hurtigt blive et større projekt og man kan med fordel tage en ekspert med på råd ved valg af materialer, indretning, forbedringer og tjek af installationer mm.