Camping Tjeklisten: Den komplette tjekliste før camping

Camping Tjeklisten: Den komplette tjekliste før camping

5. juni 2021 Slået fra Af Camping Eksperten

Skal du på camping denne sommer, så kan det være rart at have styr på, hvad du skal have med på turen. Der er nemlig mange ting, der er nødvendige at have med på camping, og nogle ting er bare rare at have, i tilfælde af at du og din familie får brug for det. Derfor har vi her lavet en tjekliste til dig, der skal på camping, så du får det fulde overblik over, hvad du skal have med på ferie.

Tjekliste til dig med campingvogn

Har du en campingvogn, så er der nogle ting, der er nødvendige at have med på camping. Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt at have sengetøj, dyner og hovedpuder med, så det er muligt at sove i campingvognen. Derudover skal du have gas med, så det er muligt at lave mad i din campingvogn. Husk dog, at det ind imellem er nødvendigt at få gastjekket din vogn, så der ikke sker uheld.

Det kan være rigtig rart at have en ekstra skraldespand, da skraldespande i campingvogne typisk er meget små, så det er en god idé at have en større til at stå udenfor. Baljer i forskellige størrelser til forskellige gøremål kan også være praktiske at have med sammen med et tørrestativ og klemmer, så du kan hænge tøj op. Og så er det selvfølgelig også nødvendigt med stole og et bord, så det er muligt at sidde ude. Der er mange andre ting, der også er nødvendige at have med såsom tøj, toiletsager og lignende, men det giver næsten sig selv.

Tjekliste til dig med telt

Skal du på camping i telt, så er der nogle lidt andre ting, du skal have med, fordi det er en lidt mere primitiv overnatningsform end en campingvogn. I et telt skal du have et liggeunderlag og en sovepose med dig og måske en hovedpude, hvis du har brug for det. Derudover skal du have service til dig selv og din familie og noget at lave mad på – for eksempel et trangiasæt eller lignende. Skal du på camping i telt, er det også en god idé at have et par stole med og eventuelt et bord, så det er muligt at komme op og sidde rigtigt.

Andre ting, der er rart at have med

Der er også enormt mange ting, der bare er rare at have med på camping, men som ikke er en nødvendighed. Det er for eksempel et fortelt til campingvognen, så du har mulighed for at gå i skygge om dagen eller sidde i læ om aftenen. Det er også rart at have en form for lys med til udendørs brug, og det kan være en god idé at det er myggelys, hvis du er et sted med mange myg. Derudover er spil og andre hyggeting rigtig rart at have med, så familien har noget at lave sammen, men også bøger, krydsord og lignende, som man kan lave hver for sig kan være et hit.