Hvordan finder jeg en campingplads nær mig? 4 tips

Hvordan finder jeg en campingplads nær mig? 4 tips

11. juni 2021 Slået fra Af Camping Eksperten

Lyder en campingferie tillokkende i dine ører denne sommer, så er du nok på udkig efter en campingplads, hvor du kan holde din ferie. Men vil du ikke alt for langt, så er udfordringen at finde en campingplads i nærheden af dig. Her får du 4 tips til, hvordan du kan finde en campingplads, der opfylder alle dine kriterier.

1. Spørg i dit netværk

En af de allerførste ting, du kan gøre, når du skal finde en campingplads, er at spørge rundt i dit netværk. Der er nemlig helt sikkert allerede nogen i din familie eller blandt dine venner eller kolleger, som har erfaring fra en campingplads i nærheden af dig. Spørg rundt, om de kender en campingplads, der er inden for den distance, som du gerne vil køre, eller forhør dig om, om de kender en campingplads, der har de faciliteter, som du har brug for.

2. Forhør dig på det lokale turistkontor

Hvis dit netværk ikke kender til en campingplads i dit nærområde, eller du bare gerne vil have flere anbefalinger, så kan du også forhøre dig på det lokale turistkontor. De kender helt sikkert til en eller flere campingpladser i dit nærområde, som passer til dig. Et turistkontor kender også ofte til de gemte perler, så de har måske nogle gode tips til dig, som du måske ikke kender på forhånd, eller som dit netværk heller ikke kendte.

3. Søg på nettet

Som med alt muligt andet, så kan du helt sikkert også finde en campingplads i dit lokalområde på nettet. Der findes nemlig et væld af sider på internettet, der kan anbefale dig en campingplads ud fra mange forskellige kriterier. For eksempel kan du søge i forhold til afstand, så du er sikker på, at du finder en campingplads, der ligger i tilpas afstand fra dig. Du kan også let finde campingpladser i udlandet, hvis du gerne vil køre lidt længere for at komme på ferie. Er der noget særligt, du gerne vil have, at en campingplads har, så kan du også søge ud fa de kriterier, så du finder den perfekte campingplads for dig og din familie.

4. Kør en tur og find en campingplads

En anden mulighed er også, at du simpelthen bare sætter dig ind i bilen og kører en tur i dit lokalområde. Der kan du hurtigt komme til at finde en campingplads, som du aldrig har lagt mærke til før, og på den måde kan du komme til at opleve noget nyt på din campingferie. Du kan også være heldig at støde på en campingplads, som du bare havde glemt eksisterede.

Følger du de 4 ovenstående punkter, så skulle det gerne være til at finde en campingplads, der ligger i en passende afstand til, hvor du bor. Der er nemlig mange muligheder, og du kan jo helt selv bestemme kriterierne for, hvad der er en god campingplads til dig, så du får den bedst mulige ferie.