Det skal du huske på din næste rejse

Det skal du huske på din næste rejse

4. september 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Uanset om det er campingferie eller ferie på et luksuriøst 5-stjernet hotel, så er det altid rart at have styr på det hele, inden du tager afsted på dine rejser. For hvem har lyst til at stå at mangle ekstra tøj, hvis vejret skifter, eller solcremen når solen brænder øjenbrynene af.

Der er intet værre end følelsen af at have glemt et eller andet, så forhåbentlig bliver du inspireret af denne lille artikel. 

En ekstra lille rygsæk

Ikke mange tænker over det, men det kan være meget rart at have en ekstra lille rygsæk med på sine rejser. Den behøver ikke være stor, bare den kan være i din kuffert. Nu til dags kan man også sagtens få rygsække, der kan foldes sammen og puttes i lommen. Det giver dig frie hænder, når du kæmper dig gennem de ukendte gader med alle dine souvenirs. Det giver dig også mulighed for at have rigeligt at drikke med. 

Rejser til de varmere lande kan tage hårdt på os danskere, så tørsten melder hurtigt sin ankomst. Og måske vil du hellere bruge et par småmønter på drikkevarer i den nærmeste kiosk i stedet for at betale dyre domme på den nærmeste café. Uanset hvordan du vender og drejer det, kan du stort set altid få brug for en lille rygsæk. 

Ekstra tøj til de køligere dage

Det kan godt være, at vejret lover godt, men selv under de varmere himmelstrøg, kan vejret skifte til det værre. Rejser du til Sverige eller de andre nordlige lande, kommer du garanteret til at møde skiftende temperaturer.

Du behøver ikke pakke hele klædeskabet ned eller dit bedste skitøj – medmindre du skal stå på ski selvfølgelig. En ekstra trøje, jakke eller et par længere bukser kan sagtens gøre det. Om aftenen er det især rart at have noget ekstra med, da temperaturerne falder og myggene kommer tættere. Lidt beskyttelse er aldrig nogen dårlig idé. 

Glem ikke solcremen

Når solen står på sit højeste, er der store chancer for at blive forbrændt. Endnu større hvis din hud ikke er glad for solen. Og det er næsten ligegyldigt, om du tager på skiferie eller ned i syden. Sne reflekterer solen lige op i hovedet på dig og forbrænder dine kinder, hvis du ikke beskytter dig. Sydpå er solen bare slem. 

Et smart lille trick til en flot solbrun hud fremfor en rød tomatagtig hud er at bruge forskellige solcremer. I løbet af ferien går du fra at bruge en stærk solcreme til en mildere og mildere.

Mangler du stadig at bestille din næste rejse, kan du finde en masse gode deals på https://rejsedeals.nu/. Held og lykke på dine rejser og glem ikke at slappe af.