En camping-habit kan godt være lækker

En camping-habit kan godt være lækker

27. januar 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Vi danskere elsker at campere. Hvert år drager hundredtusinder afsted, med campingvogn og telt. Nogle bliver i Danmark. Andre tager længere væk – til skovene i nord, eller solen i syd.

Vi nyder at komme væk fra det daglige stress og jag, den pressede dagligdag på kontoret og alle de almindelige krav til tempo, effektivitet og vækst.

Og med til campingudstyret følger også et helt andet og mere afslappet sæt af tøj. Nogle vil mene lidt for afslappet. Det har affødt det knap så flatterende udtryk: Campinghabit.

Find lækkert tøj til campingturen

Men man behøver ikke ligne en hjemløs bare fordi man skal på campingtur. Også uden, at skulle beholde habitten og den stramme kontorkjole på. Der findes gode alternativer, der både kan tilfredsstille vores behov for, noget lidt mere afslappet tøj og som samtidig ser lidt lækkert ud.

Mest udbredt er nok joggingsættet. Og ja, mange joggingsæt ligner noget der er hevet op af en genbrugscontainer. Men sådan behøver det bestemt ikke at være.

Kvinder kræver lækkert tøj

Måske er det særligt os kvinder, der gerne vil beholde lidt anstændighed – også på campingturen. Måske endda særligt på campingturen, hvor vi jo typisk møder en masse nye mennesker. Det første indtryk er jo som bekendt det vigtigste. Og hvem vil ikke gerne ses af andre som smuk?

Heldigvis findes der gode muligheder for at kombinere det afslappede med det moderigtige og elegante. Og det behøver ikke koste en formue.

Her kan du finde smart tøj, der ikke koster en formue

Et af de gode steder at finde en lækker, moderne og afslappet campinggarderobe er på ZancaSonne.dk. Her kan du bl.a. finde joggingsæt, til priser der starter under 300 kr. De opfylder behovet for en afslappet stil, men er samtidig smukke og moderigtige. Der er altid nye og spændende modeller og farver på lager.

Men hvorfor begrænse dig selv til joggingsættet? Der findes masser af andre gode muligheder for at kombinere det afslappede campingliv med ønsket om at se godt ud.

På ZancaSonne.dk kan du f.eks. også finde en ny og lækker sommerkjole. Der er både korte og lange kjoler, kjoler med blomster og mønstre. Og priserne starter på under 300 kr. Så kan alle være med.

Plus size tøj kan også være smart

Og der er også kjoler til os, der fylder lidt mere end de fleste. På ZancaSonne.dk tilbydes de fleste modeller i plus size op til 4XL. Og det bedste er måske, at prisen er den samme uanset hvilken størrelse du skal bruge. Så du straffes ikke for at fylde lidt mere end gennemsnittet. Det er meget sympatisk.

Og når du så alligevel er ude for at købe nye – og lidt mere indbydende camping-habitter, hvorfor så ikke fylde lidt op med smart tilbehør, måske en ny taske, nogle cool nye solbriller eller en sommerhat (i en optimistiske forventning om en solrig sommer)?

Vi håber du får en god sommer, finder noget lækkert nyt tøj og nyder at få slappet lidt af.