Gode lygter til camping

Gode lygter til camping

22. marts 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Camping foregår året rundt, og det betyder naturligvis at du kan være afsted om sommeren hvor solen er fremme længe, og så er der de mere mørke måneder hvor solen næsten ikke viser sig. Det kan derfor være rart at have en lygte med sig, til når mørket falder på og man skal gå til ro i teltet eller finde vej til ’’toilettet’’. Har du endnu ikke en lygte til formålet, og mangler du derfor en god kraftig lommelygte eller pandelampe til din næste campingtur, så kommer her et par gode forslag til lygter som er ideelle til formålet.

Pandelampe til camping – det er ikke sikkert du har overvejet at medbringe en pandelampe på din næste campingtur, hvis ikke så læs lige med, en pandelampe kan nemlig være praktisk til andet end løb. Med en pandelampe får du den kæmpe fordel, at du har begge hænder frie til at foretage dig noget. Det kunne f.eks. være at tænde op i bålet, finde vej til toilettet med toilettaske og toiletrulle, skifte en sikring i campingvognen mv. Du kan både få pandelamper med genopladeligt batteri og udskifteligt batteri, så uanset hvilken type camping du står overfor, kan du finde en pandelampe der passer til formålet.

Lommelygte til camping – en lommelygte til camping eller andre mørke situationer er bare altid rar at have liggende. Du ved måske ikke du har brug for en lommelygte før det bliver nødvendigt. Lommelygter til camping kan fås med forskellige lysstyrker, og langt de fleste lygter kan justeres i lysstyrken så du kan tilpasse lommelygten til formålet. På den måde kan du både bruge din lommelygte til at finde vej i naturen, eller til at læse et par sidder i den bog inden du går til ro.

Om du er på udkig efter en pandelampe eller lommelygte, vil vi anbefale dig du vælger en lygte som er vandtæt, da man i naturen aldrig kan være sikker på om vejret holder tørt, eller om du skulle støde på andre våde udfordringer. Derudover anbefaler vi du er opmærksom på om lygten er genopladelig eller om den benytter almindelige batterier, skal du på telttur og har ikke adgang til strøm, vil en lygte med almindelige batterier være at foretrække, skal den derimod ligge fast i din campingvogn, kan du sagtens vælge en genopladelig lygte. Du finder et stort udvalg af forskellige typer lygter online hos https://lommelygteshop.dk. Har du brug for hjælp til at finde din nye lygte, kan de uden tvivl guide dig til det rette valg af lygte.