Camping på Gendarmstien i Sønderjylland

Camping på Gendarmstien i Sønderjylland

11. marts 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Hos Camping Eksperten er vi vilde med at opdage nye steder at overnatte. Har du hørt om Gendarmstien? Det er en af Danmarks bedste vandreruter. Genstarmstien er fuld af gode muligheder for at tage på camping. Vil du gerne være omgivet af smuk natur samt have mulighed for at vandre og besøge vores naboland mod syd? Så skal din næste ferie måske være til Gendarmstien.

 

Vi har lavet en liste med gode campingmuligheder, hvis du vil kombinere din vandretur med en campingtur.

5 Gode campingmuligheder ved Gendarmstien

Vi har fundet fem campingpladser, der alle ligger i en afstand af maximux 3 kilometer væk fra Gendarmstien. Her kan du sove i alt fra hytter, shelters eller selvfølgelig have din egen campingvogn med.

 

Fem campingpladser ved Gendarmstien

 

  1. Rinkenæshus Camping
  2. Drejby StrandCamping
  3. Kruså Camping
  4. Skovmose Camping
  5. Frigård Camping

Derfor skal du tage en tur ned til Sønderjyllands perle

Der kan være mange gode grunde til at tage på camping i Sønderjylland. En af dem er altså Gendarmstien. Hvis du ikke kender vandreruten, så er det en 84 kilometer lang rute, der løber langs den dansk-tyske grænse. Så du kan altid kombinere din gåtur med en eventuel indkøbstur, eller se nogle af de mange historiske monumenter, der gemmer sig i Sønderjylland.

 

Ruten har en meget varieret er næsten ubeskrivelig smuk natur. Da den strækker sig langs kysten får du både strand, men også en masse skovstier. Det er primært en vandrerute, så der er mulighed for at få en masse fred fra storbylivet og en masse biler, der farer omkring dig. Så søger du en ny mulighed for at tage på camping?

 

Så er det en af vores klare anbefalinger fra redaktionen, at du tjekker Sønderjylland og Gendarmstien ud. Mangler du vandreudstyr til din rejse? Så kan du finde et stort udvalg, hvis du følger dette link: Vandreudstyr

 

Hos Camping Eksperten skriver vi løbende om alt fra camping, campingudstyr, rejsemuligheder og meget mere, så du får de bedste guides til din næste ferie.

 

Vi håber, at din tur på Gendarmstien bliver konge. Den er i hvert fald kåret til den første europæiske kvalitetsvandrevej. Så leder du efter en certificeret vandrerute i Danmark, er det måske her din næste rejse skal gå til.

 

Tusind tak fordi du læste med, og vi håber, at du kunne bruge vores liste med campingpladser til at finde frem til din næste ferie. God tur.