Campingferie ved Vesterhavet

Campingferie ved Vesterhavet

10. marts 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Hvis du har tænkt på at tage på camping ved Vesterhavet, så er mulighederne mange. Der er dog store forskelle på hvilke oplevelser du har lige ved hånden udover strand og Vesterhav.

Hvis hele familien skal have det bedste ud deres oplevelser, så kan det godt betale sig ikke kun at kigge på den enkelte campingplads, men også mulighederne i området omkring.

En base for oplevelser

Når vi tager på camping, er det typisk ikke kun for at være på selve campingpladsen. Det er også for at kunne tage af sted til oplevelser med børnene eller vennerne, som ligger i umiddelbar nærhed.

Campingpladsen bliver en base, som man trygt kan vende tilbage til efter en tur i fx Legoland eller i byen.

Søger du efter camping ved Vesterhavet, vil du ofte løbe ind i campingpladser meget tæt ved havet, men som ikke har de store muligheder for større oplevelser tæt ved pladsen. Det er naturligvis ærgerligt, hvis man altså ikke er typen, som blot bliver på selve campingpladsen og har det fint med det.

For rigtig mange familier er det vigtigt at kunne få så mange gode oplevelser som muligt ud den ferie de har sammen. Derfor vælger de typisk en campingplads, der både har oplevelser i nærheden af pladsen og som kan dække over mange forskellige interesser for fx børn og unge.

Det er således ikke nok at have opvarmet pool eller måske minigolf, der skal mere til for familien Danmark.

Hytter ved Vesterhavet

De travle familier vil gerne være på campingpladsen, men ikke nødvendigvis i campingvogn, så derfor vælger mange at leje campinghytter ved Vesterhavet i stedet.

I en lejet hytte på campingpladsen får man både den hyggelige stemning fra pladsen samt letheden ved blot at kunne møde op til en klar hytte i stedet for at skulle opstille campingvognen.

Camping for alle aldre

Langs Vesterhavet er der rigtig mange gode steder at tage på campingtur. Der er alligevel steder, som giver flere muligheder end andre. Her skiller områderne omkring Esbjerg særligt sig ud med både strand, skov og by i et.

Camping i Esbjergområdet

Udover Esbjerg tilbyder et væld af oplevelser i sig selv, er området omkring byen også fyldt med muligheder. Blåvand og Fanø er tæt på, ligesom hundeskove, lækre strande og cykelruter giver rigtig mange oplevelsesmuligheder.

Vær i god tid

Der findes flere forskellige campingpladser i Esbjergområdet, som både tilbyder almindelige campinghytter og luksushytter, som kan bookes online. Du skal dog være ude i rigtig god tid da mange hytter typisk er booket mange måneder i forvejen.

Husk, hvis du medbringer hund, så vær sikker på at det er tilladt i campinghytten du vælger)

Skulle du overveje camping Vesterhavet, så husk altid at undersøge områderne omkring selve campingpladserne, så du og din familie får mest ud af jeres dyrebare ferietid sammen.