Hvad skal man huske når man skal rejse?

Hvad skal man huske når man skal rejse?

9. marts 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Når man skal ud at rejse, så er der ikke noget værre end man står med følelsen af, at man har glemt noget. De fleste af os kender det sikkert. Man har lige sat sig ind i bilen, og man er måske trillet af sted. En lille nagende følelse begynder at tage form i baghovedet. Fik vi slukket ovnen? Låste vi døren? Huskede vi nu at pakke alt? Disse tanker er ikke blot irriterende, men de er i de fleste tilfælde også helt unødvendige, men ikke desto mindre får de fleste dem. Derfor kan man med fordel lave sig en lille tjekliste inden man skal af sted, så er man sikker på, at disse tanker ikke kommer frem.

Skriv det vigtigste ned og kryds løbende af

Et par uger inden man skal af sted på ferie kan man begynde at lave sin liste. Tøj er f.eks. en stor del af en ferie. Her er det ikke unormalt man kommer til at pakke således at man er helt garderet. Det betyder at man pakker til alverdens scenarier, uden det reelt bliver noget man får brug for. Derfor kan man lige tænker over, hvor det er man skal hen. Går turen sydover? Så er det sommertøj man skal have med. Kan man med fordel pakke sine basic t-shirts, i stedet for at man pakker flere forskellige? Er der nogen grund til at man skal have bukser med? Disse kritiske spørgsmål gør det nemmere for dig at være helt specifik når det kommer til at pakke kuffert.

Skal der noget specifikt medicin med? Er der noget udstyr som skal bruges? Måske har du en plan om, at skal ud og prøve nogle af de sydeuropæiske golfbaner af? Om ikke andet er disse nogle spørgsmål, som ville kunne komme til at hjælpe dig.

Tjekliste for hjemmet

Igen skal man sørge for, at alle de ting man skal have slukket i hjemmet, også bliver slukket. Du kan lave en tjekliste til ting, som du lige kigger på inden du går ud ad døren. De helt gængse ting er blandt andet ovn, komfur, standby produkter og så videre. Hvis man lige løber en runde med denne liste, så kan man sætte et lille hak, og så kan man faktisk tage den liste med sig. Når man så begynder at mærke, at den lille tvivl begynder at melde sig, så kan man blot tage listen frem og få ro i sindet.

Har man nogle som kommer forbi for at passe hjemmet mens man er væk, så kan man med fordel lige sikre sig, at den person som skal passe hjemmet, faktisk også har en nøgle. Det er også en ting man lige kan vinkle af.

Du kan lave dine tjeklister præcis på den måde, som du finder bedst. Det vil give dig ro i sindet, sådan at du kan nyde din ferie endnu mere.