tips til amatør campisten

tips til amatør campisten

17. december 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Overvejer du at prøve at campere på din næste ferie, men er ikke helt sikker på hvor du skal starte og med hvad? Så er du havnet det rigtige sted. Vi kigger nemlig i denne artikel på nogle helt overordnede råd som kan bruges af både amatøren men også af den mere erfarne campist. Det handler egentlig bare om at komme i gang og prøve sin første campingtur, for herigennem lærer man hurtigt hvad man har behov for og hvad der ikke er nødvendigt.

 

Planlægning

 

Det mest krævende inden for camping er nok den planlægning man skal lægge i det. Det kræver nemlig, at man ved hvilke aktiviteter man ønsker at lave i sin ferie, og hvad der skal bruges dertil. Derfor anbefales det at man begynder sin planlægning i god tid, for at derigennem kunne vedligeholde sit overblik af hele turen. I forhold til den klassiske ferie til et sted med hotel osv, kræver en campingtur en smule mere forberedelse, men kan sagtens ende med at være mere afslappende end noget andet. 

 

Hvilken form for camping? 

 

Der er overordnet 3 forskellige måder man kan campere på, det første er ved brug af en autocamper. I sådan en, får man alt afhængig af prisklassen man vælger nærmest et hotelværelse på hjul. De fleste autocampere er smækket med alt du kunne drømme om, som badeværelse med bruser, op til flere sovepladser med rigtige senge, køkken og meget meget mere. Man skal dog være opmærksom på, at nogle af disse autocampere kræver et større kørekort. og derfor er det en god ide, at undersøge hvilken man må køre. Eller alternativt, tage et kørekort der kræves. For Aalborgensere kan søge på køreskole Aalborg og finde den perfekte skole til disse kørekort.

 

Udstyr

 

Sidst men ikke mindst, så kan det være en rigtig god ide at sørge for man har det rigtige udstyr med på sin tur. Det kan være altafgørende for en succesfuld og afslappende ferie. Der findes et hav af muligheder indenfor campingudstyr, og det kræver at man ved hvilke aktiviteter man ønsker at foretage sig på sin ferie. Det gode med campingudstyr er som regel, at de er designet til lige netop at fylde så lidt som muligt, og du kan dermed have rigtig mange forskellige ting med dig på din ferie. Herunder trangiasæt, fiskestænger og meget mere, lige netop for at gøre dine aktiviteter nemmere og sjovere. Tag gerne og få en masse inspiration fra dine venner eller kolleger. Der er massere af andre gode råd at hente udefra.