Sådan kan du campere: et par gode tips

Sådan kan du campere: et par gode tips

16. december 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Sidder du og overvejer om du skal campere til din næste ferie men er ikke helt sikker på hvordan og hvor osv? Så er du havnet det rigtige sted. Vi kigger nemlig i denne artikel på 3 forskellige måder at campere på, og hvordan de kan gøres så behagelige som muligt. Camping er lidt anderledes hvis man er vant til at rejse til et hotel med morgenmad inkluderet og meget mere.

 

Autocamper

 

Selve ideen bag en autocamper er, at have samme luksus som et hotelværelse, bare pakket sammen i en bil. På den måde kan du transportere dig selv og dit hotelværelse rundt til lige præcis de lokationer du selv ønsker. Der findes et hav af forskellige autocampere som kan opfylde stort set alle de krav man kan have, når man skal campere. Mange af disse biler er udstyret med alt man kan drømme om. De fleste af dem har omkring 5-6 sovepladser, fuldt udstyret køkken og endda et badeværelse med bruser. Du får altså igennem en autocamper muligheden for at have dit hotelværelse lige præcis der hvor du ønsker det skal være.

 

Telt

 

At campere med et telt er noget af det frieste man kan opleve. Ligesom med en autocamper, kan man her fuldstændig selv vælge hvor man vil hen og bruge sin ferie. Dog får man ikke præcis de samme ting som i en autocamper. Den der ønsker at campere i et telt, er som regel dem der vil campere så billigt som overhoved muligt, og derfor bruge deres midler et andet sted. Det kan være de ikke går særlig meget op i lige præcis hvor de sover, men i stedet vælger at bruge deres midler på oplevelser eller andre aktiviteter. Dette er en af de billigste muligheder indenfor camping.

 

Vandrerhjem

 

Mange tænker måske negativt når man nævner vandrerhjem, det lyder måske billigt eller nedslidt? Der tager man fejl. Mange vandrerhjem er udstyret med langt de fleste ting man kan tænke sig. Der findes sågar også vandrerhjem der kan være mere luksus end de fleste hotelværelser man kan booke sig ind på, med grønne arealer med glaskunst eller anden form for udsmykning omkring sig. Vandrerhjem er til dem der ikke nødvendigvis har lyst eller muligheden for at skulle sove i telt eller autocampere. Netop til dem der nyder af de ting en campingferie kan tilbyde, men uden at skulle lave det ekstraarbejde som man skal, når man sover i telt eller autocamper.