3 gode camping råd

3 gode camping råd

15. december 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Går du med overvejelser om at holde din ferie ved at campere denne sommer? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi kigger nemlig i denne artikel på nogle af de væsentlige ting man skal have i baghovedet, når man skal campingferie. Denne slags ferie er en del anderledes end en charterferie, og derfor kræver det, at man har sat sig godt ind i hvordan en campingferie udfolder sig.

 

Forberedelse

 

For at campingferien skal resultere i en god ferie, kræver det forberedelse. Det kan være helt enkle ting som hvis man bor i Viborg, at tage forbi frisøren i viborg inden man tager afsted. Eller sørge for at man har udtænkt en god lokation og sørge for at pakke sine ting i god tid. En campingferie kræver lidt mere forberedelse end den gængse charterferie, da man er mere på egen hånd. Det kan være en rigtig god ide, at undersøge hvilken lokationer der er til rådighed, og hvad man kan lave af forskellige aktiviteter hertil. Når man har det i mente, kan man derfor sørge for at man pakker sine ting, så man ikke ender med at mangle noget i løbet af ferien. 

 

Udstyr

 

Har man det rette udstyr med, kan være alfa omega for en god campingferie. Som sagt ovenover så kræver det god planlægning og overvejelser omkring det sted man vælger at campere. Der findes nemlig et hav af forskellig udstyr man kan købe eller leje når man campere. Det handler egentlig om, at vide hvad man ønsker at få ud af sin campingferie, og dertil findes der helt sikkert noget udstyr man kan anskaffe sig, således at ferien bliver gnidningsfri.

 

Afslapning

 

Det lyder måske som en ordentlig håndfuld og at det vil gå udover muligheden for afslapning. Der tager man faktisk fejl. Sørger man for at have planlagt og pakket ordentligt til turen, kræver det ikke meget mere end at bare komme afsted. En god campingferie kan være en smule tungere at planlægge end den klassiske charterferie, dog kan den samtidig også give langt mere afslapning end man tror. På en campingtur er der nødvendigvis ikke nogen tid man skal passe, man kan derfor med god samvittighed få sovet ud hver eneste dag, for der er jo ikke nogen morgenmad man skal sørge for at stå op for at nå. Man er med andre ord fuldstændig herre over den tid man har, og vælger helt selv hvad den skal bruges på, og hvornår.