3 camping tips

3 camping tips

14. december 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Vi kender allesammen hvordan man som regel altid mangler et eller andet når man er på campingferie. Det kan enten være en oplader eller noget helt tredje som pudebetrækket. Uanset hvad det er, så kan det være rigtig træls at mangle noget når man holder ferie. Vi har derfor samlet 3 tips man kan følge, for at styrke dine chancer når du skal planlægge eller pakke til din næste campingtur. I visse tilfælde kan ens professionelle side med god samvittighed tage over i forhold til planlægningen. Eksempelvis kan en leder med en NLP uddannelse, være enormt god til at overholde overblikket af planen, samt kunne kommunikere både tanker og ønsker ud til sin familie på en human måde.

 

Planlægning og pakning

 

Når det kommer til planlægningen vil den have direkte indflydelse for hvordan der pakkes hertil. Derfor er det altid en god ide at bruge lidt ekstra tid på diverse aktiviteter osv. Starter man i god tid, giver det helt sikkert et bedre resultat end hvis man gør det i sidste ende. Den skarpe vil højst sandsynligt begynde med planlægningen samt pakningen i god tid, og sørge for at vennerne eller familien også begynder i god tid. Sørger man for det, sænker man risikoen for at glemme noget gevaldigt. 

 

Udstyr

 

Overvej stærkt hvilke aktiviteter i gerne vil ud og lave, og undersøg om i har udstyret hertil. Det kan være i vil ud og vandre i nogle dejlige områder. Her ville det være væsentligt at gøre denne tur så behagelig som muligt, så man kan nyde omverden og udsigten. Et par gode vandresko er altafgørende til sådan en aktivitet, da de er specialdesignet til netop at klare de længere afstande man som regel dækker på en vandring. Udover dette findes der et hav af udstyr som passer perfekt når man skal på campingferie. Vi ved allesammen godt, at der ikke er uendeligt med plads, og derfor må man gå på kompromi med hvad man tager med. Der findes et hav af udstyr som kan foldes sammen eller pakkes ned, så det næsten ikke fylder noget i taskerne. 

 

Lokation

 

De fleste campister har som regel sine foretrukne lokationer de elsker at tage til når de skal på campingferie. Dog kan det i mange tilfælde give en dejligt friskt pust, at finde en ny lokation. Herpå kan man optage nogle af de gamle aktiviteter, som eksempelvis en vandrer tur igen. Det vil give helt nye muligheder for at gå på opdagelse, og man møder som regel også nye venner på sådan en tur.