Kom helt ned i tempo i hverdagen med disse to oplevelser

Kom helt ned i tempo i hverdagen med disse to oplevelser

13. december 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Hverdagen kan være propfyldt med alverdens gøremål og deadlines, som i sidste ende kan få hovedet til at koge over og humøret til at svinge. Du kender det sikkert godt. Noget, som i sidste ende kan føre til stress eller nedsat overskud til børn, kæreste, venner, eller andre du holder af. Derfor kan det af og til være godt at komme væk fra hverdagens stress og jag og dermed slappe helt af – og det har vi to gode bud på, hvordan du gør. Læs med her!

 

Kom helt ned i gear, slip tankerne og gør dig selv vægtløs med floating

Det er ikke sikkert, at du har hørt om konceptet “floating” før nu. Det er da også et nyt, men også populært fænomen, som tager udgangspunkt i en anden form for afslapning end eksempelvis massage, spa, e.l.

 

Udgangspunktet med floating er, at du lægger dig ned i en float-tank med vand med henblik på at skulle flyde og derved slappe af. Herfra skal du slappe helt af gennem hele din oplevelse med floating, således du føler dig vægtløs og med ingen forstyrrende elementer i form af lyde, bølger, e.l. Du er i en fuldstændig afslappet tilstand. Hele formålet med floating er, at du skal afstresse i hovedet ved at lade tankerne flyde ud af hovedet, samtidig med at du skal afspænde kroppens muskler og spændinger og få en krop i balance.

 

Kunne floating være noget for dig og eventuelt din partner, så kan I prøve det i flere danske byer herunder Aarhus, Hovedstaden og i Midtjylland. Prøv det i dag og spred budskabet om floating.

 

Få flere afslappende dage væk fra hverdagen med et spaophold

En anden og mere klassisk måde, hvor man slapper fuldstændigt af, er et spaophold. Et spaophold, hvor du kan invitere din partner med ud på et afslappende, roligt og behageligt ophold, hvor hverdagens gøremål og deadlines lægges til siden.

 

Lad jer sive ind i ren selvforkælelse og værdsæt hinandens samvær, når I nyder de afslappende spafaciliteter og behandlingstilbud, der er på diverse spaophold rundt om i Danmark. De mange spafaciliteter og behandlingstilbud dækker over massagetilbud, varme jacuzzier, forskellige kurbade, saunaer, og meget andet forkælelse for krop og sjæl.

 

I kan tage afsted til et af de mange steder i Danmark, der tilbyder flere dages spaophold, eller I kan tage på kærestetur til Sverige. I Danmark kan man komme på alverdens forskellige ophold i Nordjylland, Midtjylland og Vestjylland, mens man også kan tage til Skåne ved enten Ystad Saltsjöbad eller Hotel Skansen.

 

Er I til et spaophold med dyb selvforkælelse, luksus til mindste detalje og har et ønske om et dobbeltværelse med egen balkon? Så kan I tage til Hotel Budersand, Hornum, hvor I ikke bare kommer væk fra hverdagens stress og jag, men får 3-dages deluxe spaophold for to personer.