Fordele ved at tage cyklerne med på campingferie

Fordele ved at tage cyklerne med på campingferie

13. december 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Der er mange gode grunde til at tage cyklerne med på campingferie. Det er en god måde at få motion på, se nye steder og møde lokale, der bor i området. Det er også en god måde at være miljøvenlig på, og så giver det en stor frihed. Derudover er det også en god måde at holde ferie på, da det giver dig mulighed for at tage længere ture, end du kan gå, og du behøver ikke at bekymre dig om at bruge penge på transport, what’s not to like? Men når det er sagt, så er der alligevel et par ting, man skal have in mente, inden man pakker cykellygterne i kufferterne.

 

Find en cykelholder til campingvognen

Hvis du skal cykle på ferien, så er det oplagt at tage de cykler med, som du allerede har. Dog skal de ofte monteres på campingvognen, inden du tager afsted. Dette kan gøres ved at købe en cykelholder til campingvogn, som kan bære to eller flere cykler. Det er en god ide at finde en cykelholder, der er let at montere og afmontere, så du kan få det bedste ud af dine cykelture og ikke skal bakse med en irriterede cykelholder.

 

Køb cykeltøj

Hvis du skal tage cyklerne med på ferie, så er det en god ide at huske på at købe cykeltøj. Først og fremmest bør du købe en cykelhjelm, da det er meget vigtigt for din sikkerhed. Desuden er det en god idé at købe cykeltøj, der er åndbart, så du kan holde dig kølig og tør, når du cykler. Det kan også være en god idé at have en cykelhandske og et par cykelsko, så du kan få den mest optimale cykeloplevelse.

 

Find ud af, hvor du vil cykle

Når du har fået pakket campingvognen og cyklerne er monteret, så er det tid til planlægning af selve cykelturen. Det er en god ide at finde ud af, hvor du vil cykle, og hvor længe turen skal vare. Dette er afhængigt af, hvor mange dage du har planlagt til ferien. Det kan også være en god idé at finde ud af, om der er nogle steder på din rute, hvor du kan få en pause, eller om du skal medbringe mad og drikkevarer på turen. Der er altså en stor frihed forbundet med at tage cyklerne med på campingferie. Det giver dig mulighed for at komme ud og se de steder, som du ellers ikke ville kunne, når du er på ferie.