Tre lande du skal overveje at campere i næste sæson

Tre lande du skal overveje at campere i næste sæson

26. oktober 2022 Slået fra Af Camping Eksperten

Savner du også campingsæsonen, og kan du næsten ikke vente med at komme ud på pladsen til næste sæson. Måske sidder du og planlægger den næste ferie eller overvejer at vælge et nyt land at afholde din campingferie i et nyt land. Hvis det er tilfældet, så er du havnet godt sted. I denne artikel giver vi dig nemlig tre bud på lande, du skal overveje at holde din campingferie næste sæson. 

 

Vi er gået uden om de traditionelle campinglande som Danmark, Italien og Kroatien, og har i stedet udvalgt lande, der ikke er de klassiske campingdestinationer. For i en tid, hvor priserne er pressede handler det om at tænke kreativt. Spar penge, hvor du kan, så du har råd til mere på campingferien.

#3 – Holland – Smuk natur og fine oplevelser i lavlandet

Holland er et særdeles undervurderet land, når det kommer til camping, og langt fra en af de klassiske destinationer for de danske campister. Holland har dog rigtig meget smuk natur, strand og masser af gode campingfaciliteter. Desuden er Holland, så kompakt et land, at du kan nå hovedstaden Amsterdam inden for en rimelig køreafstand, såfremt man også ønsker lidt storby i nærheden af sin campingplads. Derfor synes vi, at du skal overveje at undersøge om Holland kunne være det næste land, du skal besøge med campingvognen eller autocamper.

#2 – Ungarn – Balatonsøens er et paradis for campister

Har du nogensinde tilbragt din campingferie i Ungarn? Hvis ikke, så bør du helst sikkert undersøge muligheden for at campere nær Balatonsøen. Her er der nemlig fantastiske campingmuligheder rundt om den store sø – og prisniveauet er væsentlig lavere end EU-gennemsnittet. Desuden er naturen storslået og fyldt med fantastiske oplevelser. Er man til storbyer, så ligger hovedstaden Budapest heller ikke mere end 1-2 timer i bil væk – afhængigt af, hvornår man campere ved den enorme sø.

#1 – Sydtyskland – Campér nær Bodensee og Obersee

Sidst, men ikke mindst har vores naboland mod syd, Tyskland, også uendeligt gode muligheder og rammer for en hyggelig campingferie. Specielt i det sydtyske er der smuk natur og gode campingfaciliteter. Er man særligt interesserede i gode campingforhold bør man undersøge området omkring Bodensee og Obersee. Denne placering er i det sydligste af Tyskland, og der er en da mulighed for smutture til andre lande. I dette grænseland er der nemlig kort afstand til både Østrig, Schweiz samt det lille fyrstedømme, Liechtenstein. Hvis du derfor er til naturskønne oplevelser i et område, hvor de centraleuropæiske lande ikke er placeret særlig langt fra hinanden, så Bodensee/Obersee et fantastisk campingområde.

 

Tak fordi du læste med. Vi håber du kunne bruge vores lille lynguide til noget, og er blevet inspireret til at kigge mod nye lande, når du skal bestemme, hvor campingferien skal gå hen i 2023.